Új ikon a The Body Shop-nál | Testjoghurt


Nemrég egy nagyon izgalmas újdonsággal jelentkezett a The Body Shop: könnyed, 15 másodperc alatt beszívódó testápolók jelentek meg a márka kínálatában, amit még a hagyományos testápolókat nem kedvelők is szeretni fognak. A tavasz-nyári időszakra tökéletesek lehetnek ezek a testápolók, hiszen ilyenkor nincs szükség annyira gazdag állagú krémekre, mint télen, de a hialuronsav- és glicerintartalmuknál fogva elegendő nedvességet zárnak a bőrbe (ha közvetlenül zuhanyzás után, még nedves bőrre visszük fel, akkor még több nedvességet tudnak megkötni!).


Én a British Rose illatot kaptam tesztelésre, ami telitalálat volt, tudjátok, hogy imádok mindent, ami rózsa illatú. A krémnek tényleg olyan állaga van, mint egy joghurtnak, úgyhogy találó volt az elnevezés. :) Tényleg pikk-pakk beszívódik, egyáltalán nem hagy maga után zsíros érzetet, rögtön fel is öltözhetünk a használata után. Amit sajnálok, hogy az összetevőlista elején szerepel benne a denaturált alkohol, ami ugyan a könnyed beszívódást elősegíti, de a bőrt viszont szárítja és irritálhatja. 1-2 használatnál még nem éreztem, de amikor több egymást követő nap is használtam, akkor picit már irritálta a bőrömet. Az isteni illata miatt biztos fogom használni, de inkább csak alkalomszerűen, amikor tényleg sietek valahova és extra gyors megoldás kell. :)  


Összesen - egyelőre - 5 illatban kapható, itt nézhetitek meg a webáruházban, hogy pontosan milyenekben, és mind az öt változat 100% vegán. Az áruk egységesen 3690Ft., ami szerintem nagyon baráti ár a márkánál. :)1 megjegyzés: