Isadora Natural Matt alapozó & világosító cseppek

A mai bejegyzésben az Isadora két őszi újdonságáról, a Natural Matt alapozóról és a Foundation Color Blender alapozó világosító cseppekről olvashattok.


Natural Matt Olajmentes alapozó


A Natural Matt alapozók bársonyosan finom, természetes matt hatás kölcsönöznek a bőrnek. Olajmentes formulája meggátolja a bőr kifényesedését, aktív hidratáló összetevőivel pedig gondoskodik a hosszan tartó, kényelmes viseletről. Rétegezhető, közepes fedést nyújtó textúra, minden bőrtípusra. 

• Természetes, finom matt finis 
• Bársonyos fény
• Olajmentes 
• Mattító hatással
• Hidratáló 
• Közepes fedés, rétegezhető textúra 
• Minden bőrtípusra 
• Légmentes, pumpás kiszerelés 

AKTÍV ÖSSZETEVŐK: Phytocell Tech – a ritka svájci almából (Uttwiler Spätlauber) kinyert növényi őssejt erőteljes öregedésgátló hatású, javítja a külső környezeti hatások által károsodott bőr szerkezetét Mat XS – szabályozza a faggyútermelést, meggátolja a bőr kifényesedését Evermat (olivaolajból és Enantia chloranta kéregből nyert összetevő) – gyulladásgátló, pórusösszehúzó hatású Szférikus és szilikonos púder – szabályozza a bőr faggyútermelését E-vitamin (tochopherol) – öregedésgátló hatású Lecitin – bőrkondicionáló Glicerin – hidratáló

Száraz bőrű lévén általában kerülöm azokat az alapozókat, amiken a matt vagy olajmentes vagy feliratok szerepelnek, magamtól valószínűleg ezt az Isadora alapozót sem próbáltam volna ki, de a legutóbb a márkától kapott sajtócsomagban ez is benne volt, mégpedig jó világos árnyalatban, úgyhogy gondoltam teszek vele egy próbát. És milyen jól tettem! Annak ellenére, hogy egy kifejezetten matt hatású alapozóról van szó, egyáltalán nem mutat csúnyán száraz bőrön se, sőt, nagyon szép egységes arcképet ad. Persze mindig aláhidratálok, de egy könnyű, géles állagú krém is elég alá. Ha éppen nagyon száraz a bőröm, esetleg hámlik is itt-ott, akkor nem ezt az alapozót választom, mert a hámló részeket hajlamos kiemelni, de egyébként én is szuperül tudom használni. A fedése közepesig építhető, (a nagyobb bőrhibákra kell mellé korrektor), a tartóssága pedig kiemelkedő. Illatanyagmentes, nálam nem okozott irritációt, pattanásokat több hetes használat után sem. A pumpás kiszerelés is szuper, amellett, hogy ez a leghigiénikusabb csomagolás, adagolás szempontjából is nagyon praktikus.

Én a legvilágosabb árnyalatot próbáltam (#10 Matt Porcelain), ami tökéletesen illeszkedik a nagyon világos bőrömhöz és egész napos viselet után sem oxidálódik, ugyanolyan világos marad amíg este le nem mosom.

Változtassa meg alapozója árnyalatát úgy, hogy az mindig illeszkedjen bőrtónusához! Magas koncentrátumú, folyékony pigmentek, rétegezhető formulával. Elérhető sötétítő és világosító változatban is.


Extra világos bőrűként megváltás egy ilyen termék, mert általában az alapozók legvilágosabb árnyalata is sötét nekem. Az utóbbi pár évben kezd javulni a helyzet és egyre több márkánál elérhetőek a nagyon világos alapozóárnyalatok is itthon, de még most is sokszor jól jön egy ilyen világosító termék. Egyébként sötétítő változatban is elérhető, ha valakinek pont az a gondja, hogy nem talál magának elég sötét alapozót.

Praktikus, pipettás üvegcsében érkezik, amivel könnyű akár egyetlen cseppet is adagolni - mert ebből elég ennyi is, persze attól is függ, hogy mennyivel sötétebb az alapozó a bőrünknél, de ha nincs túl nagy eltérés akkor egy pumpányi alapozóhoz egyetlen csepp is elég. Szerencsére nem változtatja meg az alapozónk állagát, sem a tartósságát, úgyhogy nagyon szuper kis termék és ez a kiszerelés szerintem egy életre elég lesz. A lenti képen láthatjátok élesben is:

Foundation Color Blender világosítócseppek akcióban

Isadora Natural Matt alapozó és Foundation Color Blender világosítócseppek

1 megjegyzés:

  1. These colour blending drops are truly a lifesaver as I don't have to buy a new foundation for every time my skin tan in summers.

    ReplyDelete