Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

Colourpop She palettaA Colourpop Yes, Please palettája hatalmas kedvenc lett nálam (tesztet ide kattintva olvashattok róla), és a márka másodikként kiadott palettájába is rögtön beleszerettem az első képek alapján. Mégis vártam a rendeléssel, időközben pedig olvastam róla jót is, rosszat is, úgyhogy kicsit izgultam, hogy végül milyen lesz a minősége. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mennyire szerettem meg, akkor olvassatok tovább! 

Ami először levett a lábamról, az a rózsás csomagolás - imádok mindent, amin megjelenik valamilyen formában a rózsa és az illata is az egyik kedvencem a klasszikusok közül. A She paletta a Karruche-val közös Fem Rosa kollaboráció részeként jelent meg (még egy bronzer-pirosító-highlighter paletta és 3 ajaktermék is van a kollekcióban), az ára pedig ugyanúgy $16 mint a Yes, Please paletta esetében.

A felső két sorban metálfényű (illetve egy glitteres), az alsó sorban pedig matt árnyalatok kaptak helyet:


Ladylike: metálfényű elefántcsontszín
Babe: szaténfényű világos barackrózsaszín
Dainty: metálfényű rózsaszínes taupe
Chick: metálfényű visszafogott arany 
Mademoiselle: metálfényű  rosegold
Gal: metálfényű vörös-réz duochrome 
Empress: metálfényű középtónusú rózsás szilvaszín 
Filly: metálfényű rózsás narancsszín
Dear: matt meleg rózsa 
Missy: matt mélybordó 
Damsel: matt füstös lila 
Duchess: matt piszkos korallszín


A színekkel általánosságban meg vagyok elégedve, amikor a színmintákat készítettem a matt színek picit darabosak voltak, de a szemhéjon ennek már nyoma sincs, nagyon szépen és egyenletesen el lehet őket satírozni, nem lesznek foltosak. A metálfényű színek textúrája szinte krémes, nagyon-nagyon pigmentáltak és gyönyörű fémes hatásuk lesz a szemhéjon. A második sor 2. színével volt egyedül gondom, ebben az alapszín kevésbé pigmentált és nagyobb glitterdarabok vannak benne - nem tudom, hogy ez direkt ilyen formula-e (mint pl. a Huda Beauty palettákban a textured formula), de gyanítom, hogy nem, hiszen ez is metallic árnyalatnak van írva, mint a palettában sok más szín, ahol nincs ilyen probléma a formulával. Összességében megszerettem a palettát, egyedül egy matt bőrszínt hiányolok belőle a satírozáshoz, de talán a Yes, Please-nél is szívesebben használom mostanában. Ha lehetőségetek van rá, akkor ajánlom a beszerezését. :)

Élesben:


Színminták:

1 megjegyzés: