Új Kiehl's üzlet nyílt az Allee-ban + újdonságok

Múlt héten a Kiehl's új üzletének megnyitóján jártam az Allee-ban, így már Budán is elérhetővé vált a New York-i arc- bőr-és hajápolási márka, és tavaszi újdonsága, a Manuka mézet tartalmazó Pure Vitality arcápoló. Már nálam is tesztelés alatt van a krém, és eddig nagyon tetszik, de pár hetes használat után részletesen is beszámolok majd róla és a többi újdonságról. 


A Kiehl’s történetében először kombinált két hagyományos, a gyógyászatban is használt erőteljes hatóanyagot egy 99.6%-ban természetes eredetű arcápolóban. Természetesség és kompromisszumok nélküli hatékonyság: ez a Pure Vitality. 


A Pure Vitality Skin Renewing arcápoló megalkotása során a Kiehl’s vegyészei olyan összetevőkre fókuszáltak, amelyek ismertek arról, hogy képesek fokozni a bőr ellenállóképességét. Így jutottak el a hagyományos gyógyászatban használt leghatékonyabb természetes összetevők közül kettőhöz: az új-zélandi manuka mézhez és a koreai vörös ginzeng gyökérhez. Így ez az úttörő arckrém tápláló védelmet nyújtva segít az arcbőrnek, hogy ellenálljon a vízveszteséggel szemben és helyreállítsa egyensúlyát. 

A két különleges összetevő különösen jótékony hatásai már ismertek számunkra. A koreai vörös ginzeng gyökeret összefüggésbe hozták a sejtek idővel nem optimálisan működő vagy lelassuló energiapályáinak serkentésével és védelmével. A manuka méz pedig a gyógyászatban gyulladásgátló és anti-mikrobiális tuljadonságairól ismert, illetve, hogy képes a sebgyógyításra, akár műtét után is. Minden más mézhez képest a legmagasabb polifenol-tartalommal és antioxidáns hatással rendelkezik, ami segít védeni a bőrt az olyan oxidatív károsodásoktól, mint a környezetszennyezés vagy az UV-sugárzás. 


Míg a természetes kozmetikumok iránti érdeklődés folyamatosan nő, a vásárlók még mindig úgy érzik, hogy a hatékonyság tekintetében kompromisszumokat kell kötniük. A Kiehl’s Pure Vitality Skin Renewing arckrém azonban mindent megváltoztat. “A természetes összetevők mindig is fontos inspirációt jelentettek számunkra, hiszen bolygónk lenyűgöző erőforrásokkal rendelkezik. De a természetes összetevőkkel való munka kihívásokkal is jár. Ezért új arckrémünk, amely 99.6%-ban természetes eredetű és klinikailag igazolt hatékonysággal bír, valódi előrelépés számunkra.” - ismerteti Roberta Weiss, a Kiehl’s termékinnovációs vezetője.

Egy kis betekintés az új üzletbe:


A Pure Vitality Skin Renewing arcápoló elérhető a márka üzleteiben: a Westend City Center-ben és az Allee bevásárlóközpontban, ahol minden érdeklődő ingyenes bőrkonzultációban részesül a számára legmegfelelőbb termékminták kíséretében.

0 megjegyzés:

Post a Comment