Mon Guerlain - a Guerlain új illata


A Mon Guerlain a divatház legújabb illata, amit Angelina Jolie inspirált - tisztelgés a modern nőiesség előtt: erős, szabad és érzékien nőies. A „Quadrilobe” üveget Gabriel Guerlain álmodta meg és a Baccarat alkotta meg kézműves munkával 1908-ban. A legendás parfümök üvege, erről lett híres az évek folyamán. Az ikonikus Guerlain üvegek egyike, amely számtalan művészt és tervezőt inspirált, akik minden egyes újabb kreációjukkal újraértelmezték. Letisztult, egyszerű és grafikus, visszaidézi az alkimisták üvegcséit és méltón birtokolja a „quadrilobe” jelzőt egészen a kupakjáig, ami tömör anyagból készült, és egy visszatérő motívumot formáz, a négy virágszirmot. Ma ez az üveg a Guerlain-t rejti magában, az új illatot, ami hódolattal adózik a mai nők előtt, azzal, hogy egyesíti az erő feszes vonalait és az érzékiség görbéit, ezzel pedig megidézi az erős, szabad és érzéki nőiességet.Illatjegyek

Tahiti Vanilla
A kiinduló pont a Mon Guerlain kompozíciós munkája mögött, a kedvenc nyersanyag, ami több mesterműtől is elválaszthatatlan, így megjelenik a Shalimarban, a Habit Rouge-ban és a Jicky-ben.

Carla Levendula
Klasszikus, maszkulin vonásai ellenére, tökéletesen egyesül az érzéki és titokzatos tahiti vaníliával. Nélkülözhetetlen volt egy olyan különleges és ritka levendulát találni, amely egyedi illatjegyekkel rendelkezik, és ezzel kielégíti a Guerlain parfümőrének magas elvárásait.

Sambac Jázmin 
A virág, amit napkeltekor gyűjtenek be, arra emlékeztet minket, hogy a nőiesség bája már a hajnali fényben is felfedi önmagát. Az összekötőkapocs, ami egyesíti a fenséges vaníliát a levendulával; az esztéta, aki szépséget ad ennek a kompozíciónak. 

Santalum Szantálfa 
Kifejezi a belső gazdagságot és erőt, amit minden nő birtokol. Ez az a fa, ami erőt ad és megőrzi az örökkévalóságig tartó nőiesség misztériumát.


A múzsa

Angelina Jolie és a Guerlain között évek óta fonódó kapcsolat áll fent. Minden az édesanyja által imádott púderhez vezethető vissza, ami csodálatos írisz és viola illatú volt és a legféltettebb kincsei között tartotta számon. Angelina azóta is ezt az emléket a minőséggel, az eleganciával és a nőiességgel köti össze. Évekkel később ez a láthatatlan kapocs új életre kelt, amikor a Guerlain és Angelina Jolie Kambodzsában találkoztak, ahol a színésznő negyedik filmjét rendezte a „First they killed my father’ címűt, mely egy gyermek visszaemlékezéséről szól a háborúról és az azt követő veszteségekről. Ezzel egy új kapcsolat vette kezdetét és egy új illat született, összehozva ezzel a Guerlain élő, kézműves hagyományait, a minőséggel és szakértelemmel létrehozott értékeket, ami maga a modern nőiesség eszméje és törekvése
0 megjegyzés:

Post a Comment