Max Factor - Break the rules kollekció

Nemrég új kollekcióval jelentkezett a Max Factor - a termékkoncepció a szabályok megszegése köré épül és kompromisszumot nem ismerő, hidratáló matt rúzst, univerzális ajakkontúrceruzát, szempillagöndörítő nélkül is elérhető ívelt pillákat és tökéletesen ápolt szemöldököt ígérő szemöldökzselét tartalmaz. Ezek közül szerintem az áttetsző kontúrceruza az egyetlen, ami nem sűrűn fordul elő drogériás márkáknál, a másik 3 terméket már jópár márkánál láthattuk, csak nem bújtatták ilyen hangzatos ígéretek mögé. Na, de nézzük meg közelebbről is a termékeket, és azt, hogy hogyan teljesítettek! :)


Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselé


A sajtóanyag szerint ez egy átlátszó zselé, amivel rendezhetjük és fixálhatjuk a szemöldök szálakat, amely a tökéletes, szemöldök hangsúlyos smink  titka. Egy olyan csavart kefét tartalmaz, amivel lehetőségünk van az egész szemöldök precíz formázására. Az új formula olyan waxokból készült, amelyek minden egyes szálat lefednek, csakúgy mint egy spirál – csak szín nélkül. Nos, szerintem ez egy mezei szemöldökformázó, amit a tökéletes szemöldökformázóként harangoztak be, pedig akinek hiányos vagy nem olyan formájú a szemöldöke, amilyet szeretne, azon ez nem fog segíteni. Persze a szálak fixálására teljesen jól működik, a kefével szépen lehet dolgozni, megfelelő mennyiségű anyagot vesz fel és nem lesznek természetellenesen merevek a szálak, tehát maga a termék jó, de nem gondolom, hogy csodaszer lenne. Az ára is egy picit borsos (2899 Ft.), hasonló terméket alacsonyabb áron is találhatunk a drogériákban.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict szempillaspirál


"Ma a nők minden vágyott szempilla-előnyre szert tehetnek a Max Factor 2000 Calorie Curl Addict szempillaspirállal: élénk göndörséget anélkül, hogy veszélyeztetné a rendkívüli dúsítást, mindezt egy termékben. A hagyományos sminkelés szabályait megtörve, ez egy szempillagöndörítő és spirál kombinációja, amivel élénk göndörséget és botrányosan dús pillákat lehet elérni minden egyes felvitellel… Nincs szükség szempillagöndörítőre."

Pár éve használtam már ennek a szempillaspirálnak az elődjét, és emlékszem, hogy imádtam: tényleg szuperül göndörített és hétköznapra bőven elég volt a hosszabbító, dúsító hatása is. Reméltem, hogy az új változat is hasonlóan jól sikerült, és szerencsére így is lett! A festék maga sűrűbb, waxos állagú, így szépen megtapad a pillákon és dúsítja őket, az ívelt kefe pedig betartja amit ígér, a szempillagöndörítő nélkül is ívelt pillákat. A festék estére sem pereg le, nem maszatolódik, viszont egészen könnyű eltávolítani, nem kell erősen dörzsölni a pillákat.

Max Factor Velvet Matte ajakrúzs és Colour Elixir univerzális ajakkontúr ceruza


Tudjátok, hogy mennyire imádom a rúzsokat, úgyhogy erre a termékre voltam a legkíváncsibb. A Velvet Matte rúzsok ugyanazt a hidratáló formulát használják, mint a Colour Elixir kollekció rúzsai azonban a finomra őrölt természetes mica részecskék szabálytalan szerkezetük miatt elnyelik a fényt, így matt végeredményt biztosítanak. Vékony rétegben tényleg matt lesz a végeredmény, de ha  az erőteljesebb szín érdekében 1-2 plusz réteget is felviszünk, akkor már inkább szaténfényűnek mondanám. A formula nagyon krémes, érezhetően hidratál, viszont a krémes állag miatt kevésbé tartós mint egy szárazabb matt rúzs, érdemes magunkkal vinni a napközbeni igazításokhoz. Az általam próbált Nude árnyalat egyébként egy csodaszép hétköznapi szín, ezen kívül még egy pink és egy piros található a kollekcióban. A Velvet Matte rúzs tényleg jól sikerült, úgyhogy aki nem szárító matt(abb) rúzst keres, az bátran nézzen szét a színek között!


A Colour Elixir univerzális ajakkontúr ceruza is egy izgalmas termék, bár már hallottam ilyen termékről, eddig én még nem próbáltam hasonlót. A termék lényege, hogy bármilyen színű rúzshoz passzol és megakadályozza, hogy a rúzs kifusson az ajak vonalán kívülre, ezenkívül tartósabb is lesz tőle a rúzsozás. Nagyon fura volt vele úgy dolgozni, hogy nem látom hova vittem már fel a ceruzát és hova nem, tényleg teljesen láthatatlan. Ha az ajkak egész területét kitöltjük vele, akkor sokkal tartósabb lesz a rúzs, hasonlóan működik mint a MAC Prep+Prime Lip primere - nekem erre a célra vált be leginkább, bár az is igaz, hogy nem használok fényes rúzsokat, amiknél elképzelhető lenne, hogy kifutnak a kontúrvonalon kívülre. 

0 megjegyzés:

Post a Comment