Bemutatkozik a mark by Avon + Nyereményjáték

Sajtóanyag

Az önkifejezés egyik alapvető eszköze a smink. Ezt nem csupán alkalomhoz vagy a hangulatunkhoz mérten választhatjuk meg, hanem segítségével tökéletesen kihangsúlyozhatjuk vele személyiségünk bohókás, vadóc, vagy éppen divatos oldalát. Bemutatkozik az AVON legújabb sminkmárkája, a mark., mely segítségével garantáltan kitűnhetünk a tömegből. A mark. megtestesíti mindazt, amit egy modern, trendi, belevaló lány képvisel – merész, bohém, színpompás árnyalatok, extravagáns sminkek, élénk rúzsok és csábító pillák. A márkához már jól ismert, népszerű termékek egy része is csatlakozik, amelyek új, extravagáns külsőt kapnak, ezen felül pedig hónapról-hónapra további izgalmas sminkújdonságokkal bővül a Mark színes kínálata. 


A márka első fantasztikus újdonsága a mark. Spectralash szempillaspirál, mely különlegessége, hogy egy szempillaspirálon belül három dúsító fokozat közül választhatunk. Ehhez csupán a megfelelő számú fokozathoz kell tekernünk a tubust attól függően, hogy dús, dúsabb vagy szuperdús hatást szeretnénk elérni. A hármas fokozattal szempilláink akár nyolcszor dúsabbnak tűnhetek, emellett nem pereg, nem csomósodik, és nem maszatolódik, így sminkünk végig makulátlan marad. 

Spectralash szempillaspirál


Minden nő szereti a dús, már-már műszempilla hatású pillákat, de van, amikor a visszafogottabb stílusra vágyunk. Ilyenkor viszont egy szempillaspirál nem elégíti ki a változó igényeink. Ennek most vége! A mark. első fantasztikus újdonsága a mark. Spectralash szempillaspirál, amely különlegessége, hogy egy szempillaspirálon belül három dúsító fokozat közül választhatunk. Ehhez csupán a megfelelő számú fokozathoz kell tekernünk a tubust attól függően, hogy dús, dúsabb vagy szuperdús hatást szeretnénk elérni. Bármelyik hatásra is vágyunk, abban biztosak lehetünk, hogy a spirálunk nem pereg, nem csomósodik, és nem maszatolódik, így sminkünk végig makulátlan marad, nekünk pedig csupán a bókokat kell besöpörnünk, amiket csábos szempillánkért kapunk.

mark. tubusos szájfény

Közeledik a tavasz, aminek közeledtével ideje leváltanunk a sötét, matt rúzsainkat vibráló, vizesen csillogó szájfényekre! A mark. új tubusos szájfények vidám, gyümölcsös színeivel nem lőhetünk mellé, akár a természetes vagy éppen a feltűnő, élénkebb színek szerelmesei vagyunk. Minden trendkövető számára kötelező darab tavasszal! 

 Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

Ha szeretnéd még a megjelenés előtt kipróbálni a mark termékeket, akkor játssz a blog Facebook oldalán - ide kattintva érheted el a játékot.


0 megjegyzés:

Post a Comment