Avon Magix HD púder & Metal Effect szemfesték

A mai bejegyzésben 2 Avon újdonságról olvashattok - egy púderről és egy krémes szemfestékről -. amik még tavaly év végén érkeztek hozzám. Sajnos az egyik nagyon nem vált be, a másik viszont abszolút kedvenc lett. Ha kíváncsiak vagytok, hogy melyik hogy teljesített, akkor olvassatok tovább! :)
AVON Magix HD sminkfixáló púder 

"Az új AVON Magix HD sminkfixáló púder biztosan elengedhetetlen darabja lesz sminkkészletünknek. Ez az univerzális por állagú púder ugyanis segít abban, hogy sminkünk hosszú ideig megőrizhesse tartósságát. A selymes formula nem csupán fixál, hanem a benne lévő HD Finish komplex-szel, a fényvisszaverő részecskék segítenek elfedni az apróbb bőrhibákat is és természetes ragyogást kölcsönöznek arcunknak. Színtelen, így minden bőrtípushoz illeszkedik. "

Ajánlott fogyasztói ár: 3 199 Ft

A púder nem tartozik az izgalmasabb sminktermékek közé, nem okoz akkora örömöt mint egy-egy új rúzs vagy pirosító, viszont mégis ez az ami igazi alapdarabnak számít a sminkelés során és nincs olyan nap, hogy ne használnám. Száraz bőrhöz nagyon nehéz megtalálni a megfelelőt, ami nem szárít, de megfelelően fixálja az alapozót, esetleg még a pórusok méretén is finomít és persze még a színnek is stimmelni kell. Nos a Magix HD pont ilyen, keresve se tudnék benne hibát találni, imádom! Láthatatlanul tökéletesíti a bőrömet, feltölti a pórusokat, fixálja az alapozót. Nagyon finom por állaga van, amit könnyű leheletvékony rétegben felvinni és még a nap végén is szépen mutat a bőrön. A csomagolásában külön ki kell emeljem ezt a csavaros megoldást, ami megakadályozza, hogy utaztatáskor a felső szintre kerüljön a púder, ami aztán kinyitáskor esetleg kiömölhet - ilyet még nem láttam más márkánál!

Mega Effects krémes szemhéjfesték - #Raw Gold

"Az AVON metálfényben úszó újdonságokkal visz némi pompát és ragyogást a téli időszakba. A hat csodálatos, pasztelles árnyalatban kapható, de annál megkapóbb metálos fényű Mega Effects krémes szemhéjfestékek tökéletesen tükrözik a közelgő ünnepek hangulatát. A krémes állagú, tartós szemfestékek vízállóak és nem állnak össze a szemhéj redőiben, így akár 18 órányi intenzív színhatást biztosítanak viselőjüknek. Tökéletes választás akár hétköznapra vagy estére. "

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft
Jöjjön végül az a termék, ami sajnos egyáltalán nem vált be. Imádom a krémes szemfestékeket, nagyon megkönnyítik és lerövidítik a reggeli sminkelést és pikk-pakk látványos sminket lehet velük készíteni, már ha jól működnek. Az általam próbált Raw Gold árnyalat egy csodaszép zöldes óarany, imádom az ilyen különleges színeket. Sajnos azonban a formula nem igazán sikerült jól, túl kemény (bár kézmelegre puhul), akárhogy építgetem egyszerűen nem lehet vele teljes fedést elérni még 3-4 rétegben sem. Nem lesz egyenletes a színe sem, foltos marad a szemhéjon. A tartóssága viszont tényleg jó, még olajos szemhéjon is szépen bírt majdnem egy teljes napot, viszont annyit kell vele ügyeskedni, hogy elfogadhatóan nézzen ki, hogy pont a krémes szemhéjfestékek legnagyobb előnye nincs meg benne.

Színminta:


Most egyik terméket sem találom az Avon honlapján, de nagyon remélem, hogy a púder kapható lesz még valamelyik katalógusban, mert lassan kell majd az utánpótlás. :)

1 megjegyzés:

  1. Bár nem azt a színt próbáltam a krémes szemfestékből, de hasonlót tapasztaltam én is. :( A legszomorúbb az egészben, hogy nagyon rég kerestem egy ilyen színt, és mikor azt hittem, hogy megvan, akkor nem tudom használni. :(

    ReplyDelete