AVON Life by Kenzo Takada + nyereményjáték

A mai bejegyzésben a legújabb Avon illatról olvashattok, amit nem más mint a Kenzo márka tervezője alkotott a márka számára. Érdemes az oldal aljára is legörgetni, mert egy szerencsés meg is nyerheti az illatot! :) 


"Az AVON büszkén mutatja be legújabb prémium illatait, az AVON Life illatpárt, amelyet a neves divattervező, Kenzo Takada kizárólag az AVON számára tervezett. 


 Az AVON Life parfümök már megjelenésükkel is egyediséget és pozitív energiát sugároznak, amelyet a bennük található magával ragadó luxus aromák csak tovább fokoznak. Az AVON Life for Her egy kifinomult, virágos illat, amely az írisz eleganciáját ötvözi a vízililiommal és az ibolya esszenciájával, így alkotva egyedi illatkombinációt. Az AVON Life for Him ugyanakkor egy kirobbanóan energikus, vibráló illat, amelyben a feketebors, az ibolyalevelek és a cédrusfa friss jegyei pompáznak."


Fejjegyek: citrusok, fehér tea, pirosalma, tündérrózsa 
Szívjegyek: viola, fehér bazsarózsa, japáncseresznye
Aljegyek: pacsuli, nősziromgyökér, ambrette magvak


A Life egy nagyon kellemes nappali illat lett, a hosszabb összetevőlista ellenére egy elég letisztult, minimalista tisztaságillat. Engem a tavaszi napon száradt, frissen mosott ruhák illatára emlékeztet. Egyáltalán nem tolakodó illat, inkább csak a háttérben húzódik meg - szerintem egy nappali illatnak pont ez a dolga egyébként. Az illatjegyek közül rajtam a fehér tea és a virágos komponensek dominálnak - mostanában különösen szeretem a teás illatokat használni, valahogy jól esnek a lelkemnek ebben a hűvös időben. Nem mondom, hogy annyira különleges, egyedi illat lenne a Life, de az biztos, hogy egy nagyon jól kihasználható, finom illat, ami szinte bármilyen alkalomra megállja a helyét. A csomagolása pedig különösen szépre sikerült szerintem, ami nagyon jól mutat az öltözködőasztalunkon.


Nyerd meg!

Ha te is szeretnéd kipróbálni az új Life illatot, akkor irány a blog Facebook oldala! Ide kattintva éritek el a játékot. Sok sikert! :)


0 megjegyzés:

Post a Comment