L'oreal Festival Look


A L'oreal egy nagyon szuper fesztiválkollekcióval jelentkezett idén nyáron, a termékekhez pedig egy Hippie Chic look-ot is megálmodtak, amit Palvin Barbin mutattak be:


A Hippie Chic Look elkészítésének menete:

Első lépésként egységesítse arcbőrét a L’Oréal Paris Nude Magique BB krémmel a természetes megjelenésért. Ezt követően használja a L’Oréal Paris Sculpt arckontúrozó pirosítójának 101 Soft Sand árnyalatát, amely segítségével optikailag formázhatja vonásait. A sötétebb színárnyalatot helyezze fel az arccsontja alá, a legvilágosabb árnyalatot az arccsont fölé, a középső árnyalattal pedig dolgozza el az éles vonalakat, illetve az orcákra helyezzen fel belőle egy keveset. Rendkívül gyorsan és egyszerűen végezheti el az arckontúrozást csupán egyetlen termékkel a bőre pedig ragyogó és természetes megjelenést kap.
A L’Oréal Paris Color Riche Quad E8 szemhéjpúderének sötétkék színárnyalatával színezze be a szempillatöveket majd finom mozdulatokkal dolgozza el a mozgó szemhéj egészére a visszafogott füstös hatás érdekében.A Hippie Chic Look nélkülözhetetlen kiegészítője az új L’Oréal Miss Manga Hippie szempillaspirál, amellyel lenyűgözően dús, legyezőszerűen széttárt szempillákat varázsolhat magának. A még feltűnőbb hatásért spirálozzon 2 vagy akár 3 rétegben.
Az igazán dögös fesztivál look érdekében készítsen vad és finoman pimasz szemöldököt a L’Oréal Paris Brow Artist Makerrel. Különleges krémes állaga púderessé válik a trendi, hippi szemöldökért. Elsőként rajzolja meg a krémes ceruzával szemöldökének kontúrját, majd a termék végén található kabuki ecset segítségével dolgozza el a festéket.
Befejezésként emelje ki ajkait az új Infaillible Sexy Balm As if 103-as ajakbalzsammal, melyben az ajakrúzsok intenzitása a balzsam 12 órás hidratáló erejével párosul. Az intenzív narancsos korall árnyalat valódi sikkes Hippie megjelenést kölcsönöz viselőjének, amellyel garantáltan magára vonzza a tekinteteket.


A termékeket én is teszteltem és egy Hippie Chic inspriálta sminket is készítettem velük, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rájuk akkor olvassatok tovább. :)


Az Infallible Sculpt paletta már nem teljesen új termék, ha jól emlékszem még májusban került az üzletek polcaira. Én a 01-es árnyalatot használom és nagyon örülök, hogy ebbe egy világos, hideg árnyalatú kontúrszín került, amivel a világos bőrűek is szuperült tudnak kontúrozni. Mindkét szín krémes és könnyen eldolgozható, bár a világos szín sajnos hajlamos kiemelni a száraz területeket.


A kontúrpalettával egyidőben jelentek meg a Sculpt pirosítók is, 3 csodaszép árnyalatban. A 101-es Soft Sand árnyalatról már írtam egyébként a nyári kedvences bejegyzésben is és csak ismételni tudom önmagam: gyönyörű, selyemfényű pírt lehet elérni vele ami mellé még highlighter sem kell és nagyon könnyű vele dolgozni, úgyhogy kezdőknek is bátran ajánlom. A textúrája is szuper, nem lesz foltos a végeredmény, és a nap végéig alig kopik a szín. Imádom!


Természetesen egy új szempillaspirál is érkezett a Hippie look-hoz, Miss Hippie néven. Nekem egy picit csalódás volt, nem épít olyan hangsúlyos pillákat mint vártam - még 2-3 rétegben sem - és a nagy melegben pár óra után a szemem alatt kötött ki a festék egy része. Igaz ez nem biztos, hogy a Miss Hippe hibája, mert mostanában majdnem minden spirállal így járok, ha van valami tippeket ez ellen akkor írjátok meg!


Szerintem a nyár és a fesztiválok egyik legnagyobb slágerei lesznek a Sexy Balm-ok, amik ötvözik egy színezett hidratáló és egy rúzs kedvező tulajdonságait. Két verzió kapható belőlük, a Sheer árnyalatok természetes fedést, a Bold-ok pedig magas pigmentációt ígérnek. Én két színt próbáltam, a nude rózsaszín As If I-t (sheer) és az élénk korall Never Stop-ot (bold). A textúrájuk teljesen ugyanolyan csak a pigmentációjuk más, tényleg hidratálják az ajkakat és kellemes viselni ezt a krémes formulát, de azért naponta nem árt többször is újrakenni mert a tartósságuk nem az erősségük. Az élénk árnyalatoknál érdemes hasonló színű kontúrceruzát használni, hogy ki ne fusson a szín az ajkakon kívülre. Összesen 8 árnyalatban kapható.

 
Egy új Brow Artist szemöldökceruza is érkezett, amivel hangsúlyos szemöldököt tudunk rajzolni. Itt nem a precizitáson van a hangsúly, hanem inkább a természetes, kicsit borzas hatáson, amit a jumbo ceruzával és a végén taláható ecsettel könnyedén elérhetünk. A ceruza maga nagyon krémes, könnyű vele dolgozni, de ha felvittük a szemöldökünkre akkor egész nap meg se moccan. Két árnyalatban elérhető.


Színminták:És a termékekkel készített fesztiválsmink:


Amiket használtam hozzá:

Infallibe Sculpt paletta
Sculpt pirosító #101 Soft Sand
Brow Artist jumbo ceruza
Miss Manga szempillaspirál
Sexy Balm #As If I

1 megjegyzés: