AVON SHine Burst rúzsok & Liquid Chrome szemhéjtus

Ma két Avon termékről olvashattok a blogon, amik a júliusi katalógus újdonságai voltak. Végre ideértek a Shine Burst ajakrúzsok, amiket már a májusi bloggertalálkozón kinéztem magamnak a krómhatású szemhéjtusokkal együtt. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassatok tovább! :)

Shine Burst rúzsok

Balról jobbra: Iced Mocha, Vivid Cherry, Honeysuckle
"Az AVON új, kirobbanóan fényes Shine Burst ajakrúzsai úgy ragyognak, mint egy szájfény, úgy fednek, akár egy rúzs, és úgy illatoznak, mint egy zamatos nyári gyümölcs. Az új rúzsok már a külsejükkel is hódítanak, színes metálfényű csomagolásuk már első pillantásra is jókedvet és frissességet sugároz. A megnyerő külső pedig még csábítóbb belsőt rejt. A rúzsok hidratáló formulája szupergyümölcs-kivonatokat tartalmaznak, melyek közül a papaya-kivonat simítja, a kókuszolaj kondicionálja, míg a gránátalma-kivonat hidratálja ajkainkat. Mindemellett a tartós formula ragyogó színt és magas fedést biztosít. Válasszunk a 15 gyümölcsös árnyalat közül kedvünknek megfelelően. "

Hozzám 3 szín érkezzett, 2 nude és egy lilás árnyalat: a Honeysuckle egy terrakotta nude ezüst csillámokkal, ennek a legkevésbé fényes a finishe, így ez a legtartósabb is. Az Iced Mocha egy gyönyörű mauve tónusú nude, szuperfényes finishel. Míg a Honeysuckle több rétegben sem lesz teljes fedésű, az Iced Mocha már 2 rétegben sem engedi láttatni az ajkaink saját színét. A lilás rózsaszín Vivid Cherry tulajdonságaiban megegyezik az Iced Mocha-val. A rúzsok formulája nagyon krémes, csak úgy sikalanak az ajkakon - valószínűleg a kókuszolaj tartalmuk miatt - és olyan kellemes érzés viseln ói őket mintha csak egy krémes ajakápoló lenne rajtunk. Szárazabb ajkakra is nyugodtan felvihetjük őket, nem emelik ki a száraz részeket, sőt hidratálnak is valamennyire. A krémes állag miatt a tartósságuk elég gyenge, egy étkezést már nem bírnak ki és egyébként is hajlamosak 2-3 óra alatt eltűnni az ajkakról. A nude árnyalatokat akár tükör nélkül is újrakenhetjük menet közben, az élénkebb Vivid Cherry-hez azért nem árt tükör. Összesen egyébként 15 színben kaphatóak, amik 4 féle metál csomagolásban érkeznek annak megfelelően, hogy nude, pink, piros vagy lila árnyalatot rejt a tubus. Engem először egyébként a csomagolás fogott meg, szerintem gyönyörűek, akár high end terméknek is elmennének. :) Most akciós áron, 899 Ft.-ért találjátok meg őket az Avon honlapján.

Élesben:


Liquid Chrome szemhéjtus - #Electric Blue


"Hangsúlyozzuk szemünk vonalát ragyogó és vibráló színű kontúrokkal nyáron! A hat krómhatású árnyalatban kapható folyékony szemhéjtusok mesésen festenek a napfényben, ráadásul nem maszatolódnak. A praktikus applikátor könnyű használatot tesz lehetővé, így pillanatok alatt különleges szemsminket varázsolhatunk magunknak. "

Ilyenkor nyáron különösen szeretem a színes tusvonalakat, a most újraéledő metál trend pedig már a szemhéjtusok közé is begyűrűzni látszik. A Liquid Chrome szemhéjtusok 6 árnyalatban kaphatóak, én a középkék Electric Blue-t próbáltam ki. Klasszikus kialakítást kapott, a tus színe jól látható a kupakon - szuper, ha egyszerre több árnyalat is van a birtokunkban, könnyű őket megkülönböztetni. A tus hegye kellően rugalmas így könnyű vele követni a szem vonalát. A festéket érdemes egy vastagabb vagy 2 vékonybb rétegben felvinni a teljes fedésért, de egyébként nagyon jól lehet vele dolgozni, nem lesz csíkos vagy foltos a tusvonalunk. A tartósságán meglepődtem, ugyanis egy egész napot kibírt még a legnagyobb kánikulában is! A színét pedig imádom, egy nyári pop of colour sminkhez tökéletes.  Most 849 Ft.-ba kerülnek az Avon oldalán.


Élesben:


0 megjegyzés:

Post a Comment