Remington PROtect hajsimító


Nemrég lehetőségem volt kipróbálni a Remington PROtect hajsimítót, a mai bejegyzésben pedig a vele kapcsolatos tapasztalataimról olvashattok. Nézzük, hogy mit ígér a márka:


"A PROtect termékcsalád igazi áttörés a hajformázó eszközök területén. A forradalmian új HydraCare technológia extra védelmet biztosít a hajformázás során fellépő esetleges károsodásokkal szemben, úgy, hogy közben tartós, gyönyörű frizurát kreálhatunk a készülékekkel. 

HydraCare technológia: 
A hajsimítónál és a hajsütővasnál alkalmazott HydraCare technológia lényege: a készülékek hideg párát bocsátanak ki, optimális, 170 °C -os hajformázási hőmérsékleten. A hideg pára hidratálja a hajat, ezáltal lehetővé válik a haj formázása alacsonyabb hőmérsékleten tökéletes hatékonyság mellett. * 
*összehasonlítva a hagyományos Remington hajsimítóval, 200 °C hőmérséklet beállítás esetén, HydraCare technológia nélkül 

Újgenerációs kerámia lapok 
A továbbfejlesztett kerámia bevonatos lapok Keratin, Argán és Makadámia olajokat tartalmazó mikrokondicionálók tökéletes keverékével átitatva biztosítják a haj tökéletesen fényes, egészséges megjelenését. A PROtect hajsimítóval gubancoktól mentes, ultra sima és tükörfényes, irigylésre méltó frizurákat készíthetsz. 

A haj hidratálása és védelme 
A HydraCare technológia gondoskodik a kiválasztott frizura elkészítésekor a nedvesség és a hő tökéletes egyensúlyáról. A hűs pára és a 170°C-os optimális frizurakészítési hőmérséklet kombinációjával alacsonyabb hőmérsékleteken is gyönyörű frizurák készíthetők, és ez azt jelenti, hogy ebben az esetben a haj kevesebb sérülést szenved.*"


Amit én tapasztaltam:
Egy kicsit bajban vagyok, mert nem tudok teljesen objektíven beszélni a Remington márkáról, ugyanis korábban már 2 hajvasalóm is volt tőlük és mindegyiket évekig használtam hiba nélkül, sőt a mai napig teljesen jól működnek, de ugye fejlődik a technológia és mindig ki kell próbálni az újdonságokat.:)


A PROtect hajsimító sem szűkölködik az újdonságokban: a HydraCare technológia segítségével hideg párát bocsájt ki hajvasalás közben, ami segít megvédeni a hajat a károsodástól. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a hajvasaló oldalában van egy kis tartály, amit fel kell tölteni vízzel és a meleg hatására innen párolog a víz - egy töltés 4-5 hajsimításra is elég. A másik újdonság a keratinnal, argán- és makadámiaolajjal bevont kerámialapok, amelyek meleg hatására a haj mélyebb rétegeibe is képesek bejuttatni az olajat, így még fényesebb, csillogóbb haj az eredmény.


Én általában nem szeretem szögegyenesre vasalni a hajam, inkább csak a furcsa kis hullámoktól szeretnék megszabadulni amik minden hajmosás után jelentkeznek, és a szöszös, szétálló hajszálak lesimítására is hajvasalót használok. Heti maximum 1-2 alkalommal szoktam használni és úgy vettem észre, hogy ez még bőven belefér a hajamnak, nem törik tőle jobban mint amikor egy ideig szüneteltettem mindenféle hőkezelést a hajamon. (170 fok körülire szoktam állítani a hajsimítót egyébként, és ilyen alacsony hőfokon is teljesen hatékony, de 230 fok a maximum amire képes a készülék.) Mivel legtöbbször reggel egyenesítem ki a hajam, amikor azért eléggé számít az a plusz 5-10 perc is amit alvással lehet még tölteni, nekem nagyon fontos, hogy hamar felmelegedjen a készülék, amit használok - a PROtect-nek 15 másodperc is elég a megfelelő hőfok eléréséhez, úgyhogy ez is pipa.:)

Én ezt a Remington készüléket is szívből tudom ajánlani nektek, mert tényleg szuper élmény használni, ráadásul 5 év garancia jár mellé, ami azért elég jónak számít a piacon szerintem. :)

0 megjegyzés:

Post a Comment