Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

MAC Versicolour Stain rúzsok
Az új MAC Versicolour Stain egy új, hibrid formulájú ajakszínező ami a szájfényt, a rúzst és az ajaktintát ötvözi egy termékben: szuperfényes, szuperpigmentált és egy ajaktintához hasonlóan tartósan megszínezi az ajakakat, és ez a szín még a fény eltűnése után is hosszú órákig jelen van.


A csomagolás a MAC rúzsoktól megszokott fekete, ezüst felirattal, de a középső átlátszó részen láthatjuk az árnyalatot, így könnyen megtaláljuk a színt a készletünkben. Klaszikus, rövid nyelű applikátort kaptak, amivel szépen el lehet oszlatni a színeket, nem csíkoznak és a kontúrvonalaknál is precízen lehet velük dolgozni - ajakercuzát azért ajánlatos használni előtte, hogy az ajkak formáját szépen ki tudjuk alakítani.


Két árnyalatot próbáltam élesben, a narancsos korall Tattoo My Heart-ot, ami tökéletes nyárra, pláne ha van már egy kis színünk. Ennek nagyon szuper a formulája, egyenletes a színe, gyönyörű fénye van és nagyon tartós. Ahogy a bevezetőben említettem, a fénye 2-3 óra alatt eltűnik, de maga a szín sokkal tovább megmarad, nekem még olajos lemosóval sem sikerült maradéktalanul eltávolítanom. A Preserving Passion egy igazi dögös femme fatale szín, bordó egy pici pinkes beütéssel. Ez egy igazi univerzális árnyalat, ami az év minden napján megállja a helyét. Ez a szín picit kényesebb, nehezebb volt egyenletesen eloszlatni és bár élőben nem volt feltűnő, a képeken csíkosnak látszik.Mindkét színt nagyon kényelmes volt viselni, nem szárítanak, hosszan tart a színűk és az illatuk is nagyon kellemes - visszafogott vanílilás-gyümölcsös. Engem egyébként egy picit a Lancome Juicy Shaker-re emlékeztetnek állagukban, de sokkal jobban pigmentáltak annál. Picit féltem, hogy az erős szín és a szájfényszerű állag miatt a rúzs nagy része a fogaimon fog landolni, de meglepően jól a helyükön maradtak! Nagyon szeretem őket használni, igazi könnyed nyári rúzsok, amiket a legmelegebb nyári napokon sem érezni túl soknak. :)

Preserving Passion árnyalat:


Tattoo My Heart árnyalat:0 megjegyzés:

Post a Comment