Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

L'oreal Flase Lash Wings Sculpt szempillaspirál és Superliner tus


Már egy ideje tesztelgetem a L'oreal új szempillaspirálját, a False Lash Wings-t és az új Superliner szemhéjtust, úgyhogy itt az ideje, hogy beszámoljak róluk - ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassatok tovább.


A False Lash Windgs Sculpt spirálnak nagyon érdekes keféje van, az egyik oldalával a pilláinkat dúsíthajtuk, a másik pedig a vízvonal kifestésére alkalmas. Megmondom őszintén, hogy ezt a funkcióját én nem próbáltam ki, kontaktlecsét hordok, így nem szoktam semmit a vízvonalamra tenni. A spirálban található festék nagyon híg volt amikor először kipróbáltam, reménykedtem benne, hogy néhány használat után egy picit sűrűsödik, de ez eddig nem történt meg. Emiatt hajlamos összetapasztani a pillákat, én úgy tapasztaltam hogy a hígabb festékkel könnyebb pókláb hatású pillákat elérni és összekócolni a szálakat, ez sajnos ennél a spirálnál is beigazolódott. Az alsó pillákon nagyon tetszik az eredmény, szépen dúsít, kellően sötét a színe, nem kenődik, de a felső szempilláimat nagyon összetapasztotta. Lehet, hogy 1-2 hónap múlva megpróbálkozom vele vagy nyitva hagyom a tubust pár órára, hátha akkor besűrűsödik a festék, de így sajnos nem lett a kedvencem.A Superliner filces tus viszont hamar belopta magát a szívembe, nagyon könnyű vele dolgozni (én egyébként a filces tusokat ajánlom kezdőknek is gyakorlásra), hamar szárad, nem folyik el a festék és egész nap tart, a színe pedig igazi mélyfekete. Nagyon-nagyon vékony a hegye így a hozzám hasonlóan kis szemekkel rendelkezőknek is könnyű vékony vonalat húzni vele, és a tusvonal végét is könnyű elvékonyítani. A hegye egyébként nem túl merev, hanem követi a szem formáját így még könnyebb vele dolgozni. Glamour-kuponnal fél áron szerintem megéri beszerezni.


Élesben: 


4 megjegyzés:

 1. A tusra lehet, hogy lecsapok Glamour napokon. :) A spirál meg annyira fura, van aki imádja, van akinek nem jött be. De amennyire látom, hasonlóak a pilláink, így szerintem nálam sem működne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem az állaga miatt mindegy milyen a pillád, összetapasztja sajnos. :( De a tus az szuper.

   Delete
 2. Tyűh de jókor jött ez a teszt! :) Épp nézegettem ezt a szemhéjtust, hogy lecsapok rá a Glamour-napokon, mostmár 100% :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. A tust nagyon tudom ajánlani!:)

   Delete