Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

Isadora ajakrúzsok és Twin Tip szemhéjtus


Nemrég lehetőségem volt tesztelni néhány Isadora terméket a márka jóvoltából, úgyhogy ma két rúzst és egy filces tust mutatok meg nektek - ez utóbbi egyébként a tavaszi pasztell Riviera kollekció része.

A kép forrása

Tudjátok, hogy a rúzsok a(z egyik) gyengéim, úgyhogy nagyon megörültem amikor kettő darab is érkezett tesztelésre. A márkánál matt és hagyományos rúzsokat is találunk, a bejegyzésben szereplő Red Carpet a matt, a Crystal Rosemauve pedig a hagyományos tipusba tartozik. Mindkét rúzs jól záródik, bátran bedobhatjuk a táskánkba és vihetjük magunkkal a napközbeni színfrissítéshez. A Red Carpet egy igazi dögös vörös szín, hideg tónusa révén szuperül fehéríti a fogakat. Az állaga egyáltalán nem száraz, inkább krémesnek mondanám, de ennek ellenére teljesen matt lesz a végeredmény. Nem egy nehéz formuláról van szó, alig érezni, hogy az ajkunkon van a pigmentáltsága mégis nagyon magas. A szín egyébként nagyon hasonló a MAC RiRi Woo-jához, ha hasonló színt kerestek elérhetőbb áron (egyébként nekem az állaga is jobban bejött, a MAC Retro Matte rúzsok annyira szárazak, hogy szinte húzzák az ajkak érzékeny bőrét felvitelkor). A Crystal Rosemauve egy lilás mályva árnyalat ezüstös fénnyel, amilyenhez hasonló szín még nem volt a kollekciómban. Ennek a rúzsnak is nagyon krémes az állaga, érezhetően hidratál is így akár még szárazabb ajkakra is felkenném. Tartóssága egy picit gyengébb mint a matt társának, de az alapszín még a fény kopása után is megmarad. Illata neki sincs.


Élesben:A Twin Tip szemhéjtus lapított heggyel rendelkezik, amivel nagyon könnyű vastagabb vonalat húzni, viszont igényelt egy kis gyakorlást amíg megtanultam vele szépen elvékonyítani a tusvonal végét - emiatt talán kezdők számára nem a legjobb választás. A színe egyébként nagyon szép mélyfekete, egyetlen húzással is intenzív szín érhető el és érződik, hogy van benne anyag rendesen, nem fog két hét múlva kiszáradni. A tartósságával nem akadt gondom, szépen tartotta magát egész nap.


Szíminták:0 megjegyzés:

Post a Comment