Ismerkedés a Kiehl's márkával

Bár a Kiehl's első magyarországi üzlete már tavaly év végén megnyitotta a kapuit, a hivatalos megnyitóra csak most februárban került sor. Ha ti is szeretnétek megismerni a márka alapításának történetét, az üzletben elérhető szolgáltatásokat és a legnépszerűbb termékeket akkor olvassatok tovább! :)

"Végre elérkezett az idő és hazánkban is megnyitotta első üzletét a New York-i gyökerekkel és gyógyszertári múlttal rendelkező, több mint 150 éves Kiehl’s - a márka rajongóinak legnagyobb örömére. 


A világ legelső Kiehl's üzlete klasszikus gyógyszertárként nyitott meg 1851-ben New Yorkban, mára már világszerte milliók rajonganak a gyógynövényekben gazdag, természetes, növényi összetevőket magas koncentrációban tartalmazó bőrápolási termékeiért. 

A márkára jellemző, hogy a gyógyszertári megjelenést és saját ötleteit szívesen vegyíti modernebb, az adott hely sajátosságaira utaló elemekkel, emellett fontosnak tartja, hogy a vásárlók igényeinek megfelelő, kellemes környezet fogadja a betérőket. A különleges atmoszférájú üzletbe belépve azonnal a látogatók elé tárul a márka hosszú évekre visszanyúló története és egyedülálló jellegzetességei. A Westend City Centerben található magyar üzlet is tartja a Kiehl’s vevőcentrikus, „Próbálja ki vásárlás előtt” koncepcióját, amelynek eredete 92 évvel ezelőttig nyúlik vissza, és a második generációs alapító, Aaron Morse nevéhez köthető."

Az üzletben egyébként ingyenes, személyre szabott bőrápolási tanácsadással várnak mindenkit, én is részt vettem egy ilyen pár perces programon ahol többek között a bőrápolási szokásaimről, bőrtipusomról kérdeztek a lányok, majd kiegészítő termékeket ajánlottak a reggeli- és esti rutinomhoz. A termékekből egyébként nagyon szívesen adnak mindenkinek mintákat is, ez teljesen ingyenes. Az én bőrtípusomhoz ezeket a termékeket ajánlották:


A Kiehl's nagy hangsúlyt fektet az újrahasznosításra is, ami nagyon szimpatikus, ha visszaviszitek a kiürült tégelyeket, flakonokat akkor különböző ajándékokra válthatjátok be az ezért kapott pontjaitokat.

A márka jóvoltából lehetőségem volt kipróbálni néhány terméküket, ezeket ezúttal is köszönöm szépen, hamarosan bővebben is olvashattok róluk. :)


0 megjegyzés:

Post a Comment