Isadora Twist-Up Matt Lips - #Bohemian


A mai bejegyzésben az Isadora Twist-Up Matt Lips rúzsceruzáról lesz szó, mégpedig a nude Bohemian árnyalatról. A Twist-Up rúzsceruzák az állandó kínálatban is megtalálhatók, de a limitált kollekciókban újabb színekkel bővíthetjük a gyűjteményünket, a Bohemian is a tavaszi Riviera kollekció része. 


Isadora Riviera kollekció - a kép forrása: puritybeauty.se

A rúzs egy jól záródó fekete duci tokban érkezik, a kupak és a rúzs alja megegyezeik az árnyalat színével így könnyen megtaláljuk a rúzstartóban is. Elég masszívan zár, nyugodtan bedobhatjuk a neszeszerünkbe a napközbeni színfrissítéshez. A rúzs ferdén vágott, könnyű vele követni az ajkak vonalát, ehhez a nude színhez kontúrceruza sem kell, illata nincs. Maga a rúzs habkönnyű érzés az ajkakon, csak úgy siklik rajtuk és nem szárít. A formula maga nagyon könnyű, krémes, jól pigmentált de nem teljesen matt, van egy nagyon enyhe fénye. A könnyű formulából adódik a termék egyetlen hibája is, ami a gyengébb tartósság: étkezések után mindenképp szükséges igazítani a színen, mert hajlamos eltűnni. A kopás ennél a nude színnél nem felűnő egyébként, de egy sötétebb árnyalatnál már csúnyán mutat.

A formula összetétele parabén- és illatanyagmentes, papaya-, orchidea-kivonattal és E-vitaminnal ápolja az ajkakat. 


A Bohemian egy piszkosrózsaszín enyhe téglás beütéssel, tökéletes mindennapi sminkhez vagy füstös szemhez is. A színe teljesen olyan élőben is mint a termékképeken, a lenti képen láthatjátok rajtam is, de sajnos ott a fényviszonyok miatt világosabbnak tűnik.


Élesben:


Én nagyon szeretem az ilyen rúzsceruzákat, könnyű velük dolgozni és pikk-pakk kész van vele a smink. A Twist-Up Matt rúzsceruzák a Douglas üzleteiben kaphatóak, 4600 Ft.-os áron.


2 megjegyzés:

  1. Replies
    1. ha teljesen-teljesen mattot szeretnél akkor vagy folyékony rúzst keress vagy a MAC retro mattokat ajánlom. :)

      Delete