Kat von D Lolita Lip duo


A mai bejegyzés főszereplője a Kat von D Lolita lip duo, ami a két Lolita árnyalatot tartalmazza mini kiszerelésben. Tökéletes arra, hogy kipróbáljuk a színeket mielőtt megvennénk a teljes méretet belőlük, és kis méretük miatt utazáshoz/táskába dobni is pont jók. A Lolita 2014-ben jelent meg a Kat von D márka kínálatában és rögtön ez lett a legfelkapottabb szín az Everlasting folyékony rúzsok közül, gyakorlatilag rögtön elkapkodták amint érkezett belőle egy szállítmény és folyamatosan sold-out volt a Sephora polcain is. Érdekesség, hogy valahogy soha nem sikerült pontosan eltalálni a színt a gyártás során, alul láthatjátok, hogy 3 különböző változat is megjelent ugyanazon a néven. Aztán 2015 végén megjelent a Lolita II, Lolita barackosabb kis testvére.

A kép forrása: Instagram.

A két rúzs egy fekete dobozban érkezik, amin minden fontos információt megtalálunk róluk, péládul azt is, hogy egyeként 3 ml-t tartalmaznak, ami ahhoz képest, hogy mini méret nem rossz (pl. a teljes méretű Colourpop folyékony rúzsok is ekkorák). A termékleírás szerint hosszantartó, bársonyos finishű rúzsokat találunk a dobozban, teljes fedéssel: a hivatalos honlap szerint a Lolita egy piszkos rózsaszínes nude szín, a Lolita II pedig egy terracotta nude. A formula E-vitamint és napraforgóolajat is tartalmaz, emiatt azt ígéri, hogy nem szárít.A rúzsok hagyományos applikátort kaptak, amivel nagyon jól lehet dolgozni, kontúrceruza nélkül is szépen megrajzolható az ajkak kontúrvonala, idáig csillagos ötös jár nekik. A festéknek kell 2 vékonyabb (vagy egy vastagabb) réteg, hogy teljes fedést és intezitást érjünk el vele, szerencsére nem szárad túl gyorsan, így van idő korrignálni a sminket. Az egyik legkényelmesebb viselet az általam próbált folyékony rúzsok közül, szinte nem is érezni, hogy rajtunk van. A két szín közül egyértelműen a Lolita a kedvencem, szerintem jobban is áll és hozza azt a '90-es évek feeling-et, ami most nagyon divatos. A Lolita II is nagyon szép, de talán a kicsit sötétebb bőrűeknek lesz az igazi, én is inkább nyáron fogom többet hordani, most egy picit túl sok benne a narancssárga.


Élesben:

Kat von D - Lolita
Kat von D - Lolita II

A lip duo ára $20, ami nem kevés, de erre azt mondom, hogy megéri az árát! Ha van lehetőségetek lecsapni rá, akkor ne hagyjtátok ki. 


7 megjegyzés:

 1. Annyira gyönyörű *-* pont ideális lenne nekem ez a duopack, de hát nem épp most fogyott el, mikor sephora közelében van egy ismerősöm xD
  Szuper teszt lett, köszi :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohh, sajnálom! Hátha még feltöltik a készletet! :)

   Delete
 2. A sima Lolita nagyon szép. :)

  ReplyDelete
 3. A Lolita nekem is sokkal jobban tetszik, de mindkettő jól áll neked. Olyan szép a szád íve, és olyan szép telt, tökéletes a rúzsok tesztfotóihoz! :) Nem csodálkoznék rajta, ha megtalálna 1-1 márka vagy gyártó a közeljövőben! ;) :)

  ReplyDelete
 4. A Lolitának tényleg nagyon szép színe van! :)

  ReplyDelete