Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

Maybelline Creamy Matte rúzsok


Szerintem nem vagyok vele egyedül, ha azt mondom, hogy nagyon vártam a Maybelline matt rúzsait. Most végre nem kell tovább várni rájuk, hiszen itthon is kaphatóak lesznek 3 árnyalatban. Ha kíváncsiak vagytok az itthon kapható színekre és a véleményemre a rúzsokról, akkor olvassatok tovább! :)


"Az idei ősz legnagyobb sztárjai a rúzsok. A Maybelline új krémes matt rúzsaival te is könnyen lehetsz sztár. Káprázatos, élénk és változatos színek, könnyű krémes állag. Tartós és nem szárítja az ajkad. Próbáld ki és tündökölj!"


Itthon egyelőre 3 árnyalatban lesznek elérhetőek, a klasszikus piros Siren in Scarlett, az élénk korall Red Sunset és a hideg tonusú rózsaszín, a Rose Rush. Reménykedjük, hogy ha ez a 3 szín sikeres lesz akkor a többi színt is behozzák szépen lassan, mert külföldön sokkal szélesebb a termékpaletta. :) A Siren in Scarlett szerintem szuper lesz az elkövetkező ünnepi időszakra, nagyon elegáns és klasszikus piros árnyalat. A Red Sunset egy igazi élénk, nyári szín, de én még most is szívesen viselem, feldobja az indián nyár hangulatát. A Rose Rush pedig egy hűvös barbieszín, ami szerintem inkább a szőkéknek áll jól (ezt egyébként hamarosan valaki megnyerheti, figyeljétek a blog Facebook oldalát :)).


A rúzsok minősége nagyon jó és a tartósságukra sem lehet panasz. A nevükhöz híven tényleg krémes az állaguk és a finishük is majdnem teljesen matt, ennek ellenére nem szárítanak, sőt egy picit talán hidratálnak is. A krémes állag miatt egy kicsit hajlamosak elmászkálni, például ha összedörzsöljük az ajkainkat akkor kiszaladhatnak a száj kontúrján kívülre, erre érdemes odafigyelni. Egy matt MAC rúzsnál egyébként kevésbé mattok, így a tartósságuk is picit gyengébb, de cserébe legalább nem szárítanak. :) Az illatuk ugyanolyan mint a Colorsensational rúzsoknak, én szeretem, de felvitel után egyébként már nem érződik. Ajánlom őket kipróbálásra, nézzétek meg őket közelebbről is a drogériákban - lassan már kikerülnek a polcokra midenhol.


A színekről egyébként rögtön 1-1 MAC rúzs jutott eszembe, így készítettem róluk swatch-okat is egymás mellett: a Siren in Scarlett a Ruby Woo-hoz hasonlít, a Red Sunset pedig a Relentlessly Red-hez - szuper drogériás alternatívák ezekre a népszerű MAC árnyalatokra kb. harmad áron. :)


A Siren is Scarlett élesben:


A promóképek:


Melyik szín a kedvencetek?
2 megjegyzés:

  1. Mintha a Siren in Scarlett kékesebb lenne picit a MAC-es társánál. Vagy az én szemem csalóka? :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem 100%-os dupe-ok, de a szájon már nem nagyon látszik a különbség.:)

      Delete