MAC TRENDS - STROBING


Ugyan az őszi-téli MAC trendeket még bátran alkalmazhatjuk a sminkelésben, itt az új őrület, a strobing! Bár a strobing technika újdonságként robbant be a köztudatba nyár végén, a márka egyik legnépszerűbb terméke évek óta a Strobe Cream nevű, apró gyöngyházfényű részecskéket tartalmazó hidratálókrém, amit még 2000-ben dobtak piacra. Használhatjuk önmagában, alapozóba/hidratálókrémbe keverve vagy alapozó felett, highlighterként is. Ma erről a multifunkciós termékről hoztam nektek néhány érdekességet és egy interjút a MAC Artist training & development alelnökével, Gordont Espinet-el. 1. Milyen előnyei vannak a Strobe Cream-nek?
Ez a termék egy szuper gyors-segély a fáradt fakó bőrnek, hidratáló és frissítő növényi kivonatokkal, hatalmas dózisú zöld teával, ragyogást növelő komponenssekkel. A Strobe Cream fényvisszaverődő gyöngy részecskéket és antioxidánsokat tartalmaz amelyeknek köszönhetően simább és tisztább lesz a bőr, valamint ragyogó és hidratált.

2. Mi a története ennek az egyedülálló M∙A∙C hidratálónak?
2000-ben egy könnyű textúrájú, fényesen csillogó krémet fejlesztettünk ki ami azonnal energizálta és ragyogóvá tette a fakó bőrt. A Strobe Cream bőrápolás és smink egyben, amely ezzel a tulajdonságával egyedülálló a mai napig a piacon. A benne lévő vitaminok és kivonatok hidratáltan, egészségesen és sugárzóan tartják a bőrt hosszú távon.

3. Mi lehet az oka annak, hogy a “strobing” trend most került csak be a köztudatba, ugyanakkor a M∙A∙C eredetileg már 2000-ben piacra dobta?
A mostani kontúr-őrületben sok vásárló keresi annak a lehetőségét, hogyan érhetné el a kontúrált végeredményt egy egyszerűsített sminkelési rutinna. A Strobing egy egyszerű és hatásos módja annak, hogy az arc kiemelkedő részeit hogyan lehetne megvilágosítani. A M∙A∙C Cosmetics Strobe Cream segítségével rétegenként fel tudjuk építeni a sminkünket, egészen a finom, lágy hatástól a drámai, erőteljes hatásig.

4. Miért különbözteti meg a Strobe Krémet a más M∙A∙C és egyéb más márkájú termékektől a piacon?
A Strobe Cream azért is különleges, mert elsősorban hidratáló de instant ragyogást adó komponenseket is tartalmaz. Különleges fényvisszaverő és gyöngy részecskék az azonnali egészséges ragyogás érzetét adják. Ez a fénylő sugárzás áttetsző, rugalmas és bőrazonos.


Interjú Gordont Espinet-el

1. Sminkmesterként sok féle trenddel találkozol, mit gondolsz miért most lett ennyire népszerű a “strobing”?
Azt gondolom, hogy a strobing az ellenkezője a kontúrozás trendjének, ami szinte uralja a közösségi médiát. Strobing a finomságról, a finom árnyalatokról és az elérhető, kiemelésen és ragyogáson alapuló szépségről szó. Az általa nyert megjelenés mindenkinek szól.

2. Hogyan jellemeznéd a Strobe Krém összetevőit és hatását?

A Strobe Cream egy könnyű hidratáló ami egy különleges kagyló-kivonat segítségével csillogást varázsol és a legtöbb arcbőrre alkalmazható. Finom vagy akár intenzív hatás is elérhető a krém használatával, függően attól, hogy mennyi terméket viszel fel a bőrödre.

3. Hogyan ajánlod a Strobe krém applikálását? Ujjal, ecsettel vagy pedig smink-szivaccsal?

Az egyik legnagyszerúűb tulajdonsága a Strobe Krémnek a sokoldalúság. Közvetlenül a letisztított arcra is felviheted, vagy ahogy én szeretem használni száraz bőrre a hidratáló krém után. A sminkszivacsot nem ajánlom applikációhoz, mivel beszívná a terméket magába, ezért inkább újjal vagy ecsettel való felvitelt javaslok. Ha az alapozód előtt használod, a teljes bőrképedet ragyogóvá teszi, ha az alapozó után viszed fel akkor csak a kívánt területeket emeli ki az arcodon.

4. Van valamilyen egyedi módszer amivel előkészíthetjük a bőrt a Strobe kréme felvitele előtt? Mely termékekkel párosítható legjobban ez a krém?
A Strobe Cream a legtöbb Prep + Prime termékre applikálható, azonban nem ajánlom hogy más ragyogást fokozó termékkel együttesen legyen használva. A párban használt másik termék mindig matt vagy szatén legyen, a túl sok strobing túl sok, hivatlkodó csillogást eredményez.

5. Mondanál pár jól bevált trükköt a termék használatához?

A ragyogó összképhez egy pár csepp Strobe krémet keverek a folyékony alapozómba, de szeretem a terméket az alapozás után, Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35 felvitele után is használni az arc kiemelkedő részein, mint például az orrnyergen, a járomcsonton valamint a kulccsonton.

6. Véleményed szerint ez a termék alkalmas mindennapi vagy inkább csak alkalmi használatra?

A Strobe Cream tökéletes a mindennapi használatra is. Próbáld ki a természetes ragyogó hatását az alapozódba vagy az alapozás után történő applikációval. 

+1 Fun Fact: A legutóbbi New York Fashion Week backstage fotóin új árnyalatokban is feltűnt a Strobe Cream, a most kapható árnyalat mellett arany, ezüst, piros és barackszínű változatokat is használtak a sminkesek, de még nincsenek arról információk, hogy hivatalosan is bővül-e a paletta vagy csak a sminkesek kiváltságai maradnak. :)


A képek forrása: http://www.notorious-mag.com, http://www.fatihasworld.com, http://instagram.com/dominic_mua.

0 megjegyzés:

Post a Comment