Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

The Body Shop Oil of Life Intenzíven revitalizáló nappali krém


Alapvetően száraz bőröm van, így amint egy kicsit hidegebbre fordul az idő, már veszem is elő a testesebb hidratálókrémeket. Ma egy nagyon tápláló, olajokkal dúsított változatot mutatok nektek, ami a legszárazabb bőrt is nagyon jól hidratálja.

Mit ígér a termék?

"A világ távoli pontjairól összegyűjtött három különlegesen erős magolajat vegyítettünk – fekete köménymag-olajat Egyiptomból, kaméliamag-olajat Kínából és csipkebogyómag-olajat Chiléből –, és hideg préseléssel őriztük meg a bennük rejlő revitalizáló erőt. Ez a nappali arckrém bőrtökéletesítő micro-gyöngyöket tartalmaz, így az arcbőrödet ragyogóvá, selymes tapintásúvá teszi. Láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, hidratált és revitalizált arcbőrt hagy maga után."

  • Tápláló nappali arckrém mindennapos használatra 3 értékes magolajjal a világ távoli pontjairól, hogy arcbőröd új életre keljen
  • A magolajakat hidegen préseljük, hogy megőrizzük revitalizáló hatásukat
  • Könnyed és nem hagy zsíros érzetet maga után
  • Az öregedés jelei láthatóan csökkennek akár már négy hét használat után – a ráncok halványabbnak tűnnek, a bőr puhábbnak és rugalmasabbnak látszik

Korábban már próbáltam több féle növényi olajat is (kókusz-, argán- és csipkebogyóolaj), amiket az éjszakai krémemhez keverve használtam, de a köménymagolajjal vagy a kaméliaolajjal még nem találkoztam - valószínűleg nekik köszönheti a krém az egyedi illatát, nagyon tiszta, növényi, engem kicsit a friss szénára emlékeztet. Finom, na. :) Egyébként felvitel után kb. fél órával már nem érezni. 

A tégelyben egy sűrű állagú, testes krémet találunk, amiből én 2-3 borsószemnyi mennyiséget szoktam eloszlatni az arcomon. Tényleg pillanatok alatt beissza a bőr, és reggelre nagyon puha, hidratált bőrrel ébredek, nagyon jól regenerálja a szárazságot. (Bár nappali krém, én éjszakára szoktam használni, részben a fényvédő hiánya miatt, részben pedig azért, mert nappalra a könnyebb krémeket preferálom.) A leírásban szereőlő olajak mellett még sheavajat, olívaolajat és E-vitamint is tartalmaz, így anti-aging hatása is van. Plusz jó hír, hogy a krém nem tartalmaz se alkoholt, se parabéneket.

A termék csomagolásáról is kell néhány szót ejtenem, szerintem nagyon minőségi és egyedi lett a design, látszik, hogy az Oils of Life a The Body Shop luxus bőrápolási vonala. :)

 Én nagyon megszerettem, ahogy kezdett lehülni az idő szeptember elején a bőröm rögtön elkezdett húzódni és egyre szárazabb lett, ez a krém pedig nagyon szépen rendbehozta. Továbbra is az esti rutinom része lesz. Ha megtetszett a termék, akkor a The Body Shop üzletekben vagy online (itt) tudjátok közelebbről is megnézni. 


Milyen arcápoló termékeket használtok ősszel?


0 megjegyzés:

Post a Comment