Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

Lush Flagship Opening Party


Aki követ Instagramon az láthatta, hogy tegnap este az új Lush Flasgship Store nyitó buliján jártam. Az üzlet érdekessége, hogy Európában ez a második legnagyobb üzlet londoni Oxford Street-en található után, és az első ami az új, Oxford Street-i design-t kapta. Ebben a bejegyzésben egy kis képes beszámolót hoztam az üzletről és a megnyitóról és néhány érdekességet a Lush-ról.Az első hazai Lush üzlet 14 évvel ezelőtt nyílt meg Budapesten, a Szent István krt. 1. alatt. Sokak számára hosszú évekig ez a kis bolt testesítette meg az új utakat kereső, kreatív és környezetbarát kozmetikai gondolkodást. Most azonban eljött az idő, hogy a közkedvelt bolt egy kicsit arrébb költözzön, és újjászületve, jóval nagyobb alapterületen várja a vásárlókat.

Érdekességek az új Lush üzlettel kapcsolatban:


 • Ez az első Lush bolt Európában, mely a cég fennállásának 20. évfordulója alkalmából Londonban, az Oxford Streeten megnyílt üzlet stílusát követi és ami egyben a világ legnagyobb három szintes Lush üzlete.
 •   Az üzletkialakításánál és berendezésénél tekintettel voltunk a környezetbarát szempontokra.
 •  A bolt bútorzatához sok faanyagot használtak fel, de ezekhez egyetlen fát sem kellett kivágni! Ez mind újrahasznosított, régi faanyag, általában még a viktoriánus korból.
 • A függőlámpák között nehéz két egyformát találni? Nem csoda, hiszen ezek újrahasznosított, régi ipari világítótestek, melyek mellesleg gyönyörűek.
 • Az új fényforrások környezetbarát LED égőkkel működnek.
 • A fal- és padlóburkoló lapok 50%-ban újrahasznosított anyagból készültek.
 • A bolt alapterülete 80 m2, ami a kétszerese egy átlagos Lush bolt méretének.
 •  A bolt egy részét úgy alakították ki, hogy a vásárlók azt érezhetik, a saját konyhájukban vannak. Ez összhangban áll az interneten élőben követhető Lush Kitchen koncepciójával.

Nemcsak maga a bolt újul meg, hanem a termékkínálat is! Azok az újdonságok, melyek az Oxford Street-i üzlet megnyitójára készültek, fokozatosan a többi Lush boltban is megjelennek. Egyre több ott lesz közülük a Westendben is – érdemes benézni és felfedezni őket! - Én egyébként ezekre voltam a legkíváncsibb, de még augusztusig várnunk kell rájuk - onnantól viszont fokozatosan bővül majd a kínálat az exkluzív termékekkel, amik csak a Westendben lesznek kaphatóak. Ha kíváncsiak vagytok erre a 200 új termékre, akkor ezen a linken megnézhetitek őket - én is itt figyeltem fel rájuk és már fel is került néhány a bevásároló listámra, péládul a flamingós fürdőbomba vagy a mosóporos kiszerelésű bőrradírok, mennyire ötletesek, nem? :)

Nektek hogy tetszik a bolt és az új termékek?


 


1 megjegyzés:

 1. Wow, megnézném élőben is ezt az üzletet :)

  ReplyDelete