Lush Flagship Opening Party


Aki követ Instagramon az láthatta, hogy tegnap este az új Lush Flasgship Store nyitó buliján jártam. Az üzlet érdekessége, hogy Európában ez a második legnagyobb üzlet londoni Oxford Street-en található után, és az első ami az új, Oxford Street-i design-t kapta. Ebben a bejegyzésben egy kis képes beszámolót hoztam az üzletről és a megnyitóról és néhány érdekességet a Lush-ról.Az első hazai Lush üzlet 14 évvel ezelőtt nyílt meg Budapesten, a Szent István krt. 1. alatt. Sokak számára hosszú évekig ez a kis bolt testesítette meg az új utakat kereső, kreatív és környezetbarát kozmetikai gondolkodást. Most azonban eljött az idő, hogy a közkedvelt bolt egy kicsit arrébb költözzön, és újjászületve, jóval nagyobb alapterületen várja a vásárlókat.

Érdekességek az új Lush üzlettel kapcsolatban:


  • Ez az első Lush bolt Európában, mely a cég fennállásának 20. évfordulója alkalmából Londonban, az Oxford Streeten megnyílt üzlet stílusát követi és ami egyben a világ legnagyobb három szintes Lush üzlete.
  •   Az üzletkialakításánál és berendezésénél tekintettel voltunk a környezetbarát szempontokra.
  •  A bolt bútorzatához sok faanyagot használtak fel, de ezekhez egyetlen fát sem kellett kivágni! Ez mind újrahasznosított, régi faanyag, általában még a viktoriánus korból.
  • A függőlámpák között nehéz két egyformát találni? Nem csoda, hiszen ezek újrahasznosított, régi ipari világítótestek, melyek mellesleg gyönyörűek.
  • Az új fényforrások környezetbarát LED égőkkel működnek.
  • A fal- és padlóburkoló lapok 50%-ban újrahasznosított anyagból készültek.
  • A bolt alapterülete 80 m2, ami a kétszerese egy átlagos Lush bolt méretének.
  •  A bolt egy részét úgy alakították ki, hogy a vásárlók azt érezhetik, a saját konyhájukban vannak. Ez összhangban áll az interneten élőben követhető Lush Kitchen koncepciójával.

Nemcsak maga a bolt újul meg, hanem a termékkínálat is! Azok az újdonságok, melyek az Oxford Street-i üzlet megnyitójára készültek, fokozatosan a többi Lush boltban is megjelennek. Egyre több ott lesz közülük a Westendben is – érdemes benézni és felfedezni őket! - Én egyébként ezekre voltam a legkíváncsibb, de még augusztusig várnunk kell rájuk - onnantól viszont fokozatosan bővül majd a kínálat az exkluzív termékekkel, amik csak a Westendben lesznek kaphatóak. Ha kíváncsiak vagytok erre a 200 új termékre, akkor ezen a linken megnézhetitek őket - én is itt figyeltem fel rájuk és már fel is került néhány a bevásároló listámra, péládul a flamingós fürdőbomba vagy a mosóporos kiszerelésű bőrradírok, mennyire ötletesek, nem? :)

Nektek hogy tetszik a bolt és az új termékek?


 


1 megjegyzés: