Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

Max Factor Nyári ÚjdonságokA Max Factor márka idén júniusban két olyan termék is bevezet itthon, amiket eddig csak külföldi blogokon nézegethettünk. A Creme Puff pirosítók 4 árnyalatban, a Colour Intensifying ajakbalzsamok pedig 8 árnyalatban lesznek elérhetőek. 

Creme Puff pirosítóA Max Factor egyedülálló megoldást kínál az új, könnyű, égetett formulás Crème Puff pirosítójával, mely finomra őrölt, több tónusú pigmenteket tartalmaz, ezzel élénkíti a bőrszínt, és természetes hatást eredményez.   intenzitása könnyen építhető, ezáltal mindenki maga alakíthatja ki a kívánt hatást.  Legyen szó egy természetes pírról vagy intenzívebb kontúrozásról, a színhatás rétegről rétegre építhető. 


Egy jól megválasztott árnyalatot használhatunk bizonyos arcvonásunk elrejtésére vagy épp kihangsúlyozására. A Max Factor sminkmesterek egyedi módon készítenek modern sminket a termék segítségével: egy taupe árnyalatot használnak  az arccsont alatt, így kiemelik a csontot,  és egy melegebb, rózsaszíneset az almácskákon, hogy üde és egészséges legyen az arc.

Nem más ez, mint egy alapvető, multifunkciós termék, hiszen használhatjuk kiemelésre, kontúrozásra, pirosításra. 


Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgató véleménye: “A pirosító egy kötelező termék – ez a leggyorsabb módja az arccsontok hangsúlyozásának, amit kifutókon látott modelleken úgy irigylünk. A Fashion Week kifutóin egy bronzosítóhoz hasonlóan az arc különböző részein használjuk, hogy élettelivé varázsoljuk a fakó arcbőrt.”  


Ha az alapozással és korrektor használattal elkészültünk, távolítsuk el az esetleges alapozó felesleget az arcról, mielőtt a pirosítót használnánk. “Vigyük fel a pirosítót körkörös mozdulatokkal egy ecset segítségével a hangsúlyozandó részekre, különös tekintettel az arccsont, a szemöldökcsont és a nyak menti részekre.” mesélte Pat


Colour Intensifying ajakbalzsam 


Ez az első, rétegről-rétegre intenzívebbé építhető ajakbalzsam, ami lefedi a színintenzitás teljes skáláját a finom fénytől az extrém színekig. A hidratáló összetevők és a színért felelős csillámok segítségével a precíz ajakfestés még sosem volt ilyen egyszerű. A Colour Intensifying ajakbalzsam elérhető 8 árnyalatban az állvánnyal rendelkező dm üzletekben és 6 árnyalatban a Müller üzletekben. A természetességet hirdető trenddel összhangban az ajakbalzsam egyedülálló fontosságúvá vált az ajaktermékek piacán. A halvány barackos tónusok leváltják a nude ajkakat és a merész pinkek is megjelennek a 2014. ősz-téli és 2015. tavasz-nyári divatbemutatók kifutóin.
 

Mostanáig a sminkmesterek is két terméket használtak: rúzst az élénk színekhez és balzsamot a természetes, halvány színekhez. Most a Colour Intensifying ajakbalzsammal mindez egy termékkel megoldható – a nyolc varázslatos árnyalat számtalan lehetőséget kínál számunkra. 


A hidratáló összetevők és a színért felelős csillámok segítségével a precíz ajakfestés még sosem volt ilyen egyszerű: 


1.lépés: A tökéletes eredmény érdekében készítsük elő az ajkakat egy gyengéd hámlasztással  

2.lépés: Vigyük fel a terméket közvetlen az ajkakra egy vékony rétegben, hogy megtapasztaljuk a szín erősségét

3.lépés: Fokozatosan építsük tovább a színt vékony rétegekben. Az ötödik réteggel érhetjük el a maximális színintenzitást.

Hogy tetszenek az újdonságok?


0 megjegyzés:

Post a Comment