NOTD - #Paradise


A Joy-napokon szereztem be ezt az essence lakkot, ami a tavaszi szortimentfrissítéssel érkezett The Gel család tagja. Sok szép árnyalat van egyébként a lakkok között, de inkább alapszínek, ezt azonban nem tudtam otthagyni. Volt már hasonló lakkom az NYC-től, sőt az essence-től is, de azoknak kékes fénye volt, ennek pedig zöld. Ezt a képeken nem tudom mennyire sikerült visszaadni, de élőben szinte világít. :) Az árnyalat neve egyébként #Paradise.

A lakk két rétegben fedett, száradási ideje az átlagostól picit gyorsabb volt, a tartóssága azonban elég gyenge, már másnap lepattant 2 helyen úgyhogy le is mostam. Ez az előző szériás essence lakkok gyengesége is volt, úgy látszik ezen nem sikerült javítani - kár érte. A géllakk hatást pedig én nem véltem felfedezni benne, egyáltalán nem fényesebb mint egy átlag lakk, és nem is lesz olyan "vastag" mint egy géllakk. (A képeken egyébként a Golden Rose Quick Dry fedőlakkal látjátok.)

Szóval sajnálom, mert több sebből is vérzik a lakk, de a színe miatt nyáron szerintem többször elő fogom venni. :)


Nektek hogy tetszik? Van the Gel lakkotok?


3 megjegyzés:

  1. A régi Essence körömlakkokat én sem szerettem, azok tényleg nem voltak tartósak és egyéb problémák is voltak velük. De az újak közül eddig amit próbáltam az nagyon tartós volt, szóval lehet van különbség az árnyalatok között, bár nem értem miért :D

    ReplyDelete
  2. Már a régi lakkoknál is megfigyeltem, hogy van különbség az egyes árnyalatok tartóssága között. Kár hogy ezt ennél a szériánál sem tudták kiküszöbölni. Jó lenne hanem kéne internetkutatást végezni minden árnyalat megvétele előtt, hogy vajon lepattog e a következő napon vagy bírja 4-5 napig. :) Egyébként szép ez a szín. :)

    ReplyDelete
  3. Csodás színe van, csak hát kár a tartósságáért :S

    ReplyDelete