Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

L'oreal Miss Manga Punky és Superliner Smokissime


Ma két L'oreal termékről lesz szó a blogon, a Miss Manga Punky szempillaspirálról és a Superliner Smokissime-ről, ami egy füstös szem elkészítéséhez használható sminktermék. Mind a két termék nagyon különleges szerintem, én még nem találkoztam ilyen szivacsos végű szemceruzával és olyan spirálllal sem, ami direkt a szempillák összetapasztását ígérni - eddig pont szétválasztani akartuk őket, nem? :) Na de nézzük a termékeket!

Miss Manga Punky

A spirállal a leírás szerint összetapaszott, mangás pillákat lehet elérni. Ez elsőre kicsit ijesztően hangzik, de szerencsére a kefe segítségével szét is lehet választani a pillákat, amennyiben kevesebb festéket veszünk fel vele. Amiben ez a spirál nagyon jó az a volumennövelés! Én általában úgy szoktam használni, hogy a Maybelline Lash Sensational-lel megadom a pillák ívét, majd átmegyek rajtuk 1-2 réteg Punky-val és így szuperdúsak lesznek. A lenti képen most csak önmagában használtam (2 rétegben), hogy így is lássátok a tudását.Superliner Smokissime

Ez egy nagyon érdekes termék, én még nem találkoztam hasonlóval a drogériák polcain, talán az Artdeco-nak voltak hasonló termékei ha jól emlékszem. A por állagú festéket a lekerekített applikátoron át tudjuk kinyerni, aminek a szivacsos kialakításának köszönhetően már rögtön füstös lesz a végeremény. Nagyon egyszerűen lehet vele egy erős bulisminket készíteni, tényleg pár perc alatt kész a füstös szem és szinte elronthatatlan. Ezenkívül a szempillatőben is használható egy kissé füstösebb kontúrhoz, illetve az alsó szempillákhoz is jól oda lehet vele férni (én így szoktam inkább használni, nekem nem áll jól a nagyon fekete füstös szem). Ahogy a lenti képen is láthatjátok önmagában is elég intenzív, viszont akinek olajos a szemhéja annak kelleni fog egy bázis a tartósság érdekében. Amire érdemes odafigyelni, hogy alapozás előtt használjuk, mert ha túl sok festéket viszünk fel akkor hajlamos a szemünk alá hullani. :)
Próbáltátok már valamelyiket?


2 megjegyzés:

  1. A spirál nem igen jön be, de a Smokissime szimpatikus. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joy-napokon érdemes megnézni.:)

      Delete