TESZT - Eucerin Micellás víz

Már pár hete az Eucerin micellás vizét használom az esti sminklemosáskor, így elérkezett az idő a tesztre is. Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogy teljesített, akkor olvassatok tovább!


A termék egy átlátszó, henger alakú flakoban érkezik és 200 ml. micellás vizet tartalmaz. Az átlátszó csomagolásért plusz pont jár, hiszen látjuk, hogy még mennyi van a termékből. A kupak csavaros, ez mondjuk lehetne inkább pattintós, mert így van rá esély, hogy elgurul a fürdőszoba mélyére, de egyébként jól zár, nincs vele baj. Az adagolónyílás is pont megfelelő méretű, nem jön belőle se túl sok, se túl kevés.


A termék maga jól teljesít a smink eltávolításában, ha össze kéne hasonlíatanom az általam próbált micellás vizekkel, akkor valahova a Bioderma és a Garnier közé sorolnám. A szemhéjalapozóval kicsit nehezen bírkózik meg, na meg persze a tartós rúzsokkal, ezekhez inkább olajos lemosót, vagy kókuszolajat szoktam használni. Nekem elég érzékeny bőröm van és ez a termék sajnos picit csípte az első pár alkalommal, de ez mostanra teljesen elmúlt, talán hozzászokott a bőröm. Nem tudom mi okzohatta, mert az összetevői nagyon szépek, nincsenek benne irritáló anyagok. 


Ez egyébként egy hidratáló micellás víz, hialuronsavat tartalmaz, ami hidratálja bőrt. Én szoktam utána mindenféle hidratáló készítményt is használni, mert a száraz bőrömnek azért ez kevés, száraznak érzem a bőröm a használata után - de persze nem is azt ígéri, hogy helyettesíti a hidratáló krémeket, úgyhogy ezt nem lehet felróni a terméknek. Összességében ez egy nagyon jó termék, ami tökéletesen elvégzi a feladatát és betartja amit ígér, szívesen ajánlom mindenkinek. Az egyetlen negatívuma a picit borsos ára lehet, hiszen 3190 Ft.-os áron kapható a patikákban.

Ti próbáltátok a terméket? Melyik micellás víz a kedvencetek?


0 megjegyzés:

Post a Comment