Tavaszi színek - AJAKRA

A mai rövid bejegyzésben a kedvenc tavaszi ajaktermékeim közül szeretnék megmutatni párat. A képet még a #springchallange2015 képeinek fotózásakor készíettem, de aztán egyik kategóriába sem illlett bele, így kihagytam. Viszont olyan szép színesre sikerült, hogy nem akartam veszni hagyni!

1. Catrice Vitamin Lip Treatment, átmenet az ajakápoló és szájfény között, nagyon jól hidratálja az ajkakat és egy természetes rózsás színt ad nekik.

2. Aden Folyékony Ajakrúzs - #06, már volt szó róla a februári kedvencekben, továbbra is előszeretettel viselem.

3. L.A. Girls Glazed Lip Paint - #Peony, érdekes formula - nagyon pigmentált, de elég folyékony -, gyönyörű színnel párosul, hajlamos kicsit elmászkálni, szóval oda kell rá figyelni.

4. Limecrime Ajakrúzs - #Geradium, nyárra is tökéletes választás, hideg tónusú, "fogfehérítő" neon pink, tökéletes formulával.

5. Rimmel Kate Moss Ajakrúzs - #38, újabb nude szín, ami a fehér bőrűeknek is jól áll, és hozza a Kate Moss rúzsoktól megszokott kimagasló minőséget!

6. Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine - #14 Coral Intuitive, már a csomagolással megvettek kilóra, ahogy mondani szokták, de természetesen a termék is jó - ilyen árért ezt el is várja az ember. Nagyon szép világos korallszín, jolly-joker árnyalat.

7. MAC Ajakrúzs - Relentlessly Red,  újabb matt árnyalat a MAC-től, imádnivaló eperszín. Azok közül a matt MAC rúzsok közül, amiket eddig próbáltam ő szárít a legkevésbé, egész krémes a formulája, és persze hipertartós!


Neked melyik tetszik a legjobban?


0 megjegyzés:

Post a Comment