essence újdonságok - 2015 tavasz

Az essence tavaszi szoritmentfrissítésével mindig sok-sok új termék jelenik meg, emellett ráadásul 3 trendkiadás is a boltokba kerül február-márciusban, így egy összefoglaló posztban megmutatom nektek őket, plusz az én kedvenc új termékeimet.

Új termékek


 1. How To Make Your Face Glow szett - ezek a szettek a 3 méteres álványon jelentek meg tavaly, és most egy újabb darabbal bővül a kínálat. A kis dobozkában egy bronzer, egy pirosító és egy higlighter található meg.

2. I Love Nude szemhéjpúder - úgy tűnik egy tökéletes, hideg tónusú kontúrszínt is kapunk. Ha nem lesz csillámos vagy metálfényű akkor biztos nálam landol!

3. I Love Nude rúzsok - az új rúzsok matt csomagolása nagyon minőséginek tűnik és a színek is mesések. Nekem ez a 2 árnyalat tetszik legjobban.

4. Make Me Brow szemöldökzselé - végre az essence is kijött két színezett változattal (ez a képen a sötétebbik), remélem ez is lesz olyan jó, mint a kedvenc Catrice-m!

5. Lash Princess False Lash effect spirál - az első verzió talán a legutóbbi szortimentfrissítés legnépszerűbb darabja volt, kíváncsi vagyok ez mi többet tud mutatni. Mindenesetre a csomagolása ennek is nagyon szépre sikerült.

 

Trendkiadások


A Hidden Stories trendkiadás már kapható a Müller üzleteiben, a Like an unforgettable kiss a Rossmann üzleteiben és hamarosan érkezik a Douglas parfümériákba is. Az I Love Nude trendkiadás pedig szintén a Müller-ben lesz kapható, a Cinderella trendkadás pedig a kijelölt Müller üzletekben. 

Nektek hogy tetszenek az újdonságok? :)


1 megjegyzés: