Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

Eucerin Aquaporin arkcrémMa egy olyan hidratálókrémet mutatok meg nektek, amit elég gyakran használtam mostanában. Mivel nem volt olyan napos idő az elmúlt hetekben, elégnek éreztem a 15-ös fényvédőfaktort is, pláne, hogy a BB krémemben is elég magas a védőfaktor. Ezt a krémet normál és kombinált bőrre ajánlják, és szerintem a zsíros bőr kivételével minden bőrtípuson működhet. Nekem nagyon puha és hidratált bőrt eredményez, érzem, hogy van valami a bőrömön egész nap, tehát nem szívódik be teljesen, de ezt ne egy zsíros rétegként képzeljétek el, nem fényesedik ki a bőröm a nap végére se. Sminkelni szinte rögtön nagyon jól lehet rá, nem kukacosodik össze egyáltalán.
A hidratálóhatása nekem teljesen elegendő, talán télre lenne picit kevés. A képeken meg tudjátok nézni az összetevőket is, nekem az alcohol denat-tal vannak problémáim benne, de eddig nem okozott szerencsére irritációt, illetve illatanyagot és parabént is tartalmaz sajnos. Én mostanában inkább az alapján ítélem meg a krémeket, hogy mit tesznek a bőrömmel, mert találkoztam már papíron tökéletes krémmel, ami mégsem tett jót a bőrömnek.
Szóval most nekem ő a tökéletes mindennapi arckrém, amikor csak a városban mászkálok és nem ér közvetlen napfény sokáig, de a vízpartra biztos, hogy magasabb faktorszámmal rendelkező krémet fogok használni. Gyógyszertárakban keressétek! :)

 

Ismeritek ezt a krémet? Milyen hidratálót használtok nyáron?


0 megjegyzés:

Post a Comment