Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

Max Factor Excess Volume szempillaspirál
Ma egy újdonságról olvashattok tesztet, ami nem más, mint a Max Factor legújabb spirálja, az Excess Volume. A tavaly ősszel megrendezett Primőr bloggerinatalálkozón már megcsodálhattuk ezt a spirált élőben is, de idáig szigorúan tilos volt bármint is nyilvánosságra hozni róla. Most, hogy viszont már ti is megvásárolhatjátok bármelyik drogériában, elérkezett a teszt ideje. :)

Már próbáltam egy kétvégű spirált a közelmúltban, ami csalódással végződött, ezért még inkább kíváncsi voltam, hogy a kedvenc spirálmárkám mivel rukkolt elő. Az első lépésben használandó kefe megegyezik a False Lash Effect keféjével, és a festék is ugyanez, úgyhogy ezzel nem is volt gondom - a False Lash Effect a mai napig az egyik kedvenc spirálom, már több bejegyzésben is láthattátok. A második lépésben pedig egy fényes fekete "lakkréteg" kerül a pillákra, amitől még feketébbnek, még sűrűbbnek tűnnek. Ez a lakkos állag a képeken is jól látszódik, ahogy majd leljebb tekerve látni fogjátok. Viszont nekem ezzel volt egy picit problémám, mégpedig a lemosás - nagyon óvatosan kell eltávolítani, mert elég makacs és hajlamos a pillákat is letörni, illetve kihúzni. A második kefe egyébként a klasszikus Calorie 2000 keféjével egyezik meg.
Jobbra a False Lash Effect keféje.Az alsó mintán láthatjátok a lakk fényességét a sima festékhez képest.

Összességében ez egy nagyon jópofa spirál, ami látványos pillákat eredményez, de nekem a második réteggel vacakolni nem éri meg azért a kis extra feketeségért és a lemosás is túl macerás. Biztos el fogom használni, de ha újravételre kerül a sor én a sima False Lash Effect-et fogom levenni a polcról!

Mi a véleményetek erről a spirálról? Próbáltátok vagy kipróbálnátok?2 megjegyzés:

  1. Hááát nem tudom, annyira ez most még nem győzött meg, a Clump Defy meg a Wild Mega maradnak a kedvencek egyelőre :)

    ReplyDelete
  2. Imádom a Max Factor spirálokat, így nagyon kíváncsi vagyok erre is!

    ReplyDelete