Max Factor Wild Shadow Pencil - Bold Sapphire


A kiszerelése klasszikus, hegyezős jumbo ceruza, szerintem praktikusabb lett volna csavarós formában kiadni, akkor kevesebb anyag menne kárba és sokkal egyszerűbb lenne dolgozni vele, de így sem vészes.
A csomagoláson egyébként nem található meg az árnyalat neve, csak a kódja (35) és ez alapján lehet kikövetkeztetni a nevét.
    A csomagoláson megtalálható információk szerint ez egy 2 az 1-ben termék: az egész szemhéjra és szemkontúrként is használhatjuk. Előzör azt hittem, hogy az utóbbi csak egy külön ecset segítségével fog menni, mert a ceruza túl vastag és túl puha állagú ahhoz, hogy egyenletesen ki tudjuk vele húzni a szemünket de kellemesen csalódtam. Persze igazán  vékony vonalat nem tudunk vele húzni. A ceruza állaga egyébként tényleg géles, amikor a szemhéjunkhoz ér hűvös, vizes érzés, ami pár másodperc alatt megszárad és akkor már bombabiztos. Ha az egész szemhéjra akarjuk használni akkor a gyors száradás miatt villámgyorsan kell dolgozni, mert után már nem fogjuk tudni eldolgozni a széleket. Emiatt színes alapnak nem ajánlom, hiszen ha megszárad már nincs mibe beletapadnia a szemhéjpúdereknek.


A színe nagyon érdekes, gyönyörű liláskék fényű sötétkék és ez a gyönyörű fény a felvitel után is megmarad. Az állaga a swatchokon picit darabos, de szemhéjon már egyáltalán nem. Ahhoz, hogy intenzív színt kapjunk többször át kell vele menni a vonalon, de nagyon jól építhető. Kb. 8 színben kapható ez a ceruza, ami szerintem szuper arra, hogy feldobjuk a sminkünket egy-egy színes tusvonallal, egyedül az ára magas egy kicsit (kb. 2600 Ft.), de a Rossmannban sokszor van 25%-os akció Max Factor termékekre, így már megéri megnézni őket. :)

Ezt csak, hogy lássátok élesben is :)

Ti próbáltátok már ezt a terméket? Hogy tetszik?


0 megjegyzés:

Post a Comment