Max Factor Wild Mega Volume szempillaspirál


Nekem elég kicsi szemeim vannak, így kicsit macerás volt ezt a hatalmas kefét használni, főleg a belső szemzugnál, de azért nem lehetetlen:) A csomagoláson volumennövelő hatást ígér, nálam viszont nem ez a hatása dominált, inkább hosszabbította, szép ívet és mélyfekete színt adott a pilláimnak. A drámai hatás tehát elmaradt, viszont azt meg kell említenem, hogy egyáltalán nem lettek póklábasak a pilláim még több rétegnél sem.
A tartósságára egyébként nem lehet panasz, nem pergett le a festék egy egész napos viselés alatt sem, és a szememet sem irritálta.


Az eredmény.
Ebben a strandolós időszakban nagyon megörültem a spirálon található vízálló feliratnak, azonban ez a termék egyáltalán nem vízálló! Nem csak a strandon, de még egy átlagos meleg napon is elmászkált az alsó szempilláimról sajnos. (Ilyenkor egyébként a legtöbb spirállal így járok, csak reméltem, hogy egy vízállónál ez másképp lesz.) Ez főleg akkor lehet bosszantó, ha az ember direkt vízálló spirált keres, és így kerül a kosarába.

A fura alakú kefe.
Az eredmény.
Amit még említést érdemel az a tubus nyaka: itt semmiféle szűkítő nincs, ami lehúzná a felesleget a keféről, úgyhogy vigyázni kell, nehogy túl sok festéket vigyünk fel.

Összességében inkább a hétköznapokra és a kevésbé meleg időjárás esetén ajánlom ezt a spirált. Nekem továbbra is marad a False Lash Effect és a Clump Defy a kedvenc Max Factor spiráljaim, de ez egyébként is egy kicsit olcsóbb kategóriájú spirál, amiben teljesen jól helytáll, egyedül az ígért vízálló hatása megtévesztő.

Ti próbáltátok már ezt a spirált? Hogy vált be? Ismertek igazán jó vízálló spirált?


0 megjegyzés:

Post a Comment