Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

Max Factor Wild Mega Volume szempillaspirál


Nekem elég kicsi szemeim vannak, így kicsit macerás volt ezt a hatalmas kefét használni, főleg a belső szemzugnál, de azért nem lehetetlen:) A csomagoláson volumennövelő hatást ígér, nálam viszont nem ez a hatása dominált, inkább hosszabbította, szép ívet és mélyfekete színt adott a pilláimnak. A drámai hatás tehát elmaradt, viszont azt meg kell említenem, hogy egyáltalán nem lettek póklábasak a pilláim még több rétegnél sem.
A tartósságára egyébként nem lehet panasz, nem pergett le a festék egy egész napos viselés alatt sem, és a szememet sem irritálta.


Az eredmény.
Ebben a strandolós időszakban nagyon megörültem a spirálon található vízálló feliratnak, azonban ez a termék egyáltalán nem vízálló! Nem csak a strandon, de még egy átlagos meleg napon is elmászkált az alsó szempilláimról sajnos. (Ilyenkor egyébként a legtöbb spirállal így járok, csak reméltem, hogy egy vízállónál ez másképp lesz.) Ez főleg akkor lehet bosszantó, ha az ember direkt vízálló spirált keres, és így kerül a kosarába.

A fura alakú kefe.
Az eredmény.
Amit még említést érdemel az a tubus nyaka: itt semmiféle szűkítő nincs, ami lehúzná a felesleget a keféről, úgyhogy vigyázni kell, nehogy túl sok festéket vigyünk fel.

Összességében inkább a hétköznapokra és a kevésbé meleg időjárás esetén ajánlom ezt a spirált. Nekem továbbra is marad a False Lash Effect és a Clump Defy a kedvenc Max Factor spiráljaim, de ez egyébként is egy kicsit olcsóbb kategóriájú spirál, amiben teljesen jól helytáll, egyedül az ígért vízálló hatása megtévesztő.

Ti próbáltátok már ezt a spirált? Hogy vált be? Ismertek igazán jó vízálló spirált?


0 megjegyzés:

Post a Comment