Email Me Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin Follow Me On Bloglovin

Max Factor WILD kollekció

Végre egy nagyon jó kis fiatalos kollekcióval állt elő a Max Factor, az én személyes kedvencem a Turquoise Fury szemhéjpúder és a Fierce Lime ceruza, illetve a kampányképen látható smink se semmi!
A kollekció termékeinek megtekintéséhez kattints a továbbra!

Wild Mega Volume szempillaspirál
A kollekció főszereplője a Wild Mega Volume szempillaspirál, mely segítségével soha nem látott, extrém pillákat varázsolhatsz magadnak. Az új kefének köszönhetően egy lépésben fest feketére és vastagít meg minden egyes pillát. A kefe új designt, homokóra alakot kapott, melynek középső, rövid sörtéi segítségével több rétegben is könnyen felvihető a festék a szuper gyors dúsítás érdekében. A szélesebb végein lévő hosszabb sörték biztosítják a külső és belső szemzugban lévő pillák elérését az igazán intenzív hatás érdekében. Az eredmény: akár háromszor dúsabb pillák (a festetlen pillákhoz képest).
A termék fekete és vízálló fekete változatban lesz kapható.

Ajánlott fogyasztói ára: 2499 Ft

Wild Shadow szemhéjpúderek

Forrás: www.etcllymlrs.com
Nincs kiemelkedő hatás magasan pigmentált, élénk, trendi színek nélkül. Ezért kerültek megalkotásra a Max Factor új Wild Shadow szemhéjpúderei. Merész, vibráló színárnyalatok por formátumban, melyek teljesen megfelelnek a nyári vidám trendnek. Használhatók önmagukban az intenzív eredmény érdekében, vagy más színekkel közösen, ha feltűnőbb tekintetre vágyunk. Vizes ecsettel a hatás még tovább fokozható, ha igazán telített színeket szeretnénk elérni, melyek nem halványodnak el a nap során.
Ajánlott fogyasztói ára: 2099 Ft


Wild szemhéjceruza

Forrás: www.etcllymlrs.com
A színpompás Wild kollekció utolsó tagja az új szemhéjceruza, ami 6 ellenállhatatlan árnyalatban kerül piacra. A színekben gazdag ceruza két sminkeszközt egyesítve azoknak nyújt tökéletes segítséget, akik szeretnék szabadjára engedni vad énjüket. Használható szemceruzaként a vízvonalon, vagy szemhéjfestékként árnyalásra, kiemelésre, de füstös szemet is készíthetünk vele. Gél hatású formulájának köszönhetően a színek feltűnőek, a felvitel pedig nagyon egyszerű. Bármelyiket is választjuk, az eredmény mindenképp egy életteli, erőteljes tekintetet lesz.
Ajánlott fogyasztói ára: 2899 Ft

A Wild Mega Volume szempillaspirál és Wild Shadow szemhéjpúder 2013. július közepétől lesz kapható a Max Factor állvánnyal rendelkező drogériákban. A Wild szemhéjceruza szintén 2013. július közepétől elérhető de kizárólag a Max Colour Effect állvánnyal rendelkező dm üzletekben. 

0 megjegyzés:

Post a Comment