Teszt - AVON Argánolajos hajápoló termékcsalád

Már láthattátok egy előző bejegyzésben, hogy beszereztem az Avon teljes argánolajas termékcsaládját. A hajvégápolót már hónapok óta használom, a samponból, balzsamból pedig most fogyott el az első flakon, szóval úgy érzem teljes képet tudok nektek adni a termékekről. Menjünk sorba!


Sampon: Isteni illata van, ami sokáig megmarad a hajon, hihetetlen mennyiségű habot képez már egy kis mennyiség is. Azonban nekem 2 nap után elég zsíros lett tőle a hajam, ez valószínűleg az olajtartalmának köszönhető. Kár érte, mert hajszárítás után szuper puha és fényes lett a hajam, de sajnos már a második nap szárazsampont kellett használnom, más samponnál pedig csak 3 naponta. Normál és zsíros hajúaknak nem ajánlom, de száraz hajra nagyon jó választás lehet!

Balzsam: Ennek már nincs olyan finom illata, mint a samponnak, de azért kellemes és sokáig érezhető a hajon. Ez is szuperül táplál, puhává és fényessé teszi a hajat. Mivel balzsamot csak a hajvégekre használunk - pontosabban nekem hosszú hajam van, így az alsó egyharmadára teszek belőle - nem baj, hogy túlzottan táplál, nem kelt zsíros hatást. Ezt minden hajtípusra ajánlom, én már be is táraztam belőle.

Hajpakolás: Őt feleslegesnek tartom, ugyanolyan, mint a balzsam csak kicsit sűrűbb. Szép lett tőle a hajam, nem csinált vele semmi rosszat, csak ugyanezt a hatást tudom elérni egyszerűen a balzsam használatával is, ami fele ennyibe kerül. El fogom használni, de nem vásárolnám újra. Az illata egyébként a balzsaméval megegyező.

Hajvégápoló: Róla már nem egyszer írtam a blogom, IMÁDOM! Őt is ajánlom mindenkinek, a hajam alsó kétharmadán oszlatok el 2 pumpányi mennyiséget a szárítás előtt, és szuper fényes, puha és jó illatú lesz. Viszonylag sokáig elég egy kis üvegcse, és olyan isteni illata van, mint a samponnak.

Hajtípus szerint a következő termékeket ajánlom:

Száraz hajra: sampon, balzsam, hajvégápoló.

Normál és zsíros hajra: balzsam, hajvégápoló.


Ti próbáltátok már az Argánolajas termékcsaládot? Bevált nektek?


1 megjegyzés:

  1. A hajvégápolón már régóta gondolkodom ,de most megadtad az utolsó löketet. Csak kerüljön a kezembe a következő katalógus... :D
    Lehet ,a balzsamot is beszerzem mellé.
    Köszi a posztot ,nagyon hasznos volt. :)

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    ReplyDelete