NOTD - Zöld duokróm

A sikeres szakdolgozat leadást meg kellett ünnepelnem egy kis sminkes zsákmánnyal, aminek ez a körömlakk is része volt. Sokan a Chanel Peridot dupe-jaként emlegetik egyébként. Ami nagyon tetszett benne, hogy hipergyorsan kőkeményre száradt mindkét réteg, ilyet még nem is láttam. A tartóssága az egyetlen ami esetleg elronthatja szerelmünket, de erre csak pár nap múlva derül majd fény. :)

S-he 317
 Több képért katt a továbbra!
Nektek megvan ez az árnyalat, vagy esetleg egy másik Chanel Peidot dupe? Szeretitek a S-he lakkokat? 


10 megjegyzés:

 1. Nekem Catrice- Genius in the bottle van, azt is Peridot dupeként emlegetik. Én szeretem, főleg ilyenkor, ősszel. A S-he márkát már kevésbé, szerintem a minőségéhez képest elég drága,de jó a színválaszték.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, azt is kerestem pár hete, de egyik Rossmannban sem volt belőle, így maradt a S-he. Én sem szeretem a márkát, csak a körmlakkjait, tényleg túl van árazva. :) :(

   Delete
 2. .jol nez ki, nekem a Nubar Wildlife lakkja van meg dupekent.
  amugy itt megtalalod a tobbi Peridot dupet is:
  http://www.mandulis.net/2012/08/25/chanel-peridot-dupes/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi a linket! Jól látom, hogy a Nubar vörösesbe hajlik?

   Delete
  2. .hu..ennek is mindenfele szine van..sotetben lehet kicsit vorosebb, napon arany meg zold, szoval sokszinu, a fenytol fugg: )

   Delete
 3. Nagyon tetszik, én is szeretnék hasonlót :$

  ReplyDelete
 4. nekem is megvan ez a körömlakk glamour napok alkalmából féláron . imádom lassan 2 hete csak ez van a körmömön :D sokan már mondták h dejó :D imádom h egyszer zöld máskor meg arany színbe hajlik :)

  ReplyDelete