essence Wild Craft Highlighter

Nagyon vártam az essence Wild Craft trendkiadását, de a Müllerben már csak a hűlt helyét találtam, pedig nagyon fájt a fogam a szemhéjpúderekre és a highlighter-re. Aztán a Primőr bloggerinatalálkozón Réka jóvoltából kipróbálhattam ezt a csodás darabot, amikor elmeséltem neki a Mülleres szituációt. És hogy mennyire jó maga a termék? Kattints és kiderül!


Először a csomagolás és a púder mintája fogott meg - nagyon finom munka ez a redős felület, persze ez az első néhány használat után már el is tűnik, mindenesetre addig jó nézegetni. :)

Az árnyalat a 01-es Let's Get Wild nevet kapta, és 11 g púdert tartalmaz - ez rengeteg! A Catrice új highlighter-ével összehasonlítva (teszt hamarosan) ez inkább egy hideg, ezüstös fényű highlighter, míg a Catrice egy melegebb, arany tónusú darab.

01 Let's Get WildA púder nagyon finomra van őrölve, teljesen csillámmentes, csak egy finom ragyogást ad az arcnak. Én mindenkinek ajánlom, aki még le tud csapni rá!


Megvan nektek ez a darab vagy vettetek valamit a Wild Craft trendkiadásból?
8 megjegyzés:

 1. Sajnos én sem találkoztam élőben a kollekcióval, pedig nagyon jó kis termékekből áll, a színei igazán megfogtak. :)

  roseballerina.blogspot.hu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tetszik a blogod! Csak 16 vagy? Ilyenkor olyan öregnek érzem magam:D

   Delete
 2. Húú, nagyon tetszik! Egy ilyen csillámmentes highlighternek én is nagyon örülnék! :D

  ReplyDelete
 3. Tényleg nagyon szép! Lehet utánanézek!

  ReplyDelete
 4. Ne fájdítsd a szívem. :( Én is nagyon szerettem volna ezt a highlightert (meg az ecsetet is), de nincs a közelemben Müller és mire odajutottam már nem volt. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sajnálom :( Hátha kifogod egy blog sale-n :)

   Delete